« Glazba
objavljeno prije 2 godine
NAJAVE

Vruć vikend u Medici

U petak 22.4. družimo se u prostoru AKC Attack-a na gigu mladih nada sa scene te vas pozivamo sve da dođete podržati ova četiri mlada benda

U petak su mlade snage...
U petak su mlade snage... (Arhiva)
Više o

AKC Medika

Ukor pred isključenje: Vaktal, Slow Cured, Lavra, Jane Doe, petak 22.4., 20 h, ulaz 15kn

U petak 22.4. družimo se u prostoru AKC Attack-a na gigu mladih nada sa scene te vas pozivamo sve da dođete podržati ova četiri mlada benda!

Vaktal je progresivni metal bend s kozmičkim elementima. U veljači 2021. godine izbacili su demo EP pod imenom "Vitriolic Revolt" te su od tada napisali cijeli konceptualni album "Glacial Wastelands" kojeg će izvesti u svojoj cijelosti.

Slow Cured je zagrebački rock bend s primiješama novog vala, punka i funka. Krajem veljače ove godine izbacili su demo singl "Umoran", a trenutno su u procesu snimanja EP-a kojeg će na koncertu odsvirati u potpunosti.

Lavra je mladi zagrebački bend koji se ne može odlučiti za žanr. Sviraju od popa za curice do punka za dječačiće, tu i tamo ubace jazza za štrebere i klasike za bakice. Iza njih su već dvije demo snimke, a prošli tjedan izbacili su prvi singl "Samac u Svemiru"

Jane Doe je mladi bend koji svira varijacije rock i punk glazbe te pokušavaju staviti neki svoj posebni začin u sve to. Još nemaju nikakav demo, ali nadajmo se da će od snimki ovog nastupa nastati.

Sfumato - promocija albuma ''Knauf'', subota 23.4., 20:30-02:00, ulaz 40/50kn

Sfumato je zagrebački schizo-funk bend, član muzičkog kolektiva jeboTon.

Nakon hvaljenog prvijenca "Walhali" u AKC Attack dolaze premijerno izvesti kompozicije s novog albuma "Knauf" koji ćete moći interentskim kanalima poslušati tek netom prije ovog koncerta.

Ako ste ih ikada uhvatili uživo znat ćete da vas čeka šou.

Matko Bobić - gitara

Viktor Slamnig - bas

Ivan Cimi Marinović - bubanj

Na koncertu im se kao predgrupa pridružuju rokenrol prijatelji, bend Suricates!

Progresivci iz Austrije zagrijati će vas svojim miksom mekanog i tvrdog.

Koncert je podržan od strane Hrvatske Glazbene Unije i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Ulaznice u pretprodaji: https://core-event.co/events/sfumato-promocija-albuma-0339/

#idemojako #jersviratisemora2"

Čušpajz: Sentence, DDR, Human Behaviour, nedjelja 24.4., 19:30 - 23:30, ulaz 35kn

Isprazne misli smirene nedjelje su nešto što ne želimo. Tko je rekao da troakordni rifovi nisu dobrodošli i na dan kada se treba odmarati. Ništa se ne brinite! Imamo mi načina za razbijanje monotonije monitora i kauča kojoj često toga dana pribjegavamo, bojeći se ponedjeljka i onoga što nas čeka pritom.

Stoga, u lagano nedjeljno popodne, kada miris dinstana povrća prožima dvorište vi se pripremite na prvu mješavinu žanrova, iliti:

 

22.04.2022. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno