« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
O, DA!

Vrijeme je da nagradite sami sebe

Dobar i opuštajući film je uvijek dobra opcija, pa ako skupite snage navečer kada svi zaspu, ispecite si kokice, natočite sok, uvaljajte se u garnituru i pustite mozak na pašu

I vama treba nagrada...
I vama treba nagrada... (Arhiva)
Više o

nagrada

,

nagrađivanje sebe

Žene koje rade i koje su majke imaju malo vremena za sebe te uz taj ubrzani životni tempo žude za malo odmora. E pa zašto ga si ne bi priuštili? Nagradite se jer ste to zaslužile i na kraju danu odvojite malo vremena za sebe!

U nastavku vam donosimo nekoliko načina na koje se možete malo počastiti.

Dobar i opuštajući film je uvijek dobra opcija, pa ako skupite snage navečer kada svi zaspu, ispecite si kokice, natočite sok, uvaljajte se u garnituru i pustite mozak na pašu.

Čaša vina

Jedna čaša vina smiruje živce i smanjuje stres i zato si ju priuštite navečer kada djecu stavite na spavanje i kada dobijete samo svojih 5 minuta. Vino će vas opustiti prije spavanja zbog čega ćete lakše zaspati i ljepše spavati.

Ako volite vježbati, a vježbanje vam predstavlja ispušni ventil onda navečer obavezno izađite van i trčite slušajući omiljenu glazbu, a možete se i iscjediti u teretani na sat vremena. Nakon vježbanja ćete sigurno biti puno bolje raspoloženi.

Više savjeta kako se opustiti pronađite na blogu zenskisvijet.com

07.03.2022. 11:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    07.03.2022. 14:10
    Glazba i vino
Novi komentar
nužno
nužno