« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
TEŠKA NESREĆA

Vozaču Cayennea određen jednomjesečni pritvor

56-godišnji vozač Porsche Cayennea uhićen je zbog sumnje da je u četvrtak oko 12,20 sati prošao kroz crveno svjetlo na Ozaljskoj ulici i time izazvao sudar u kojem su na mjestu poginule dvije osobe

Fotografija vijesti
Više o

Trešnjevka

,

prometna nesreća

Istražni je sudac zagrebačkog Županijskog suda danas odredio jednomjesečni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela vozaču Porsche Cayennea koji je prošlog tjedna skrivio nesreću u kojoj je dvoje ljudi na Trešnjevci izgubilo živote, piše Hina.

Mladen Guštin, 56-godišnji vozač luksuznog Porsche Cayennea uhićen je nakon teške prometne nesreće zbog sumnje da je u četvrtak oko 12,20 sati prošao kroz crveno svjetlo na Ozaljskoj ulici i time izazvao sudar u kojem su na mjestu poginule dvije osobe. Na njegov automobil s bočne strane je naletio Audi A8 koji je iz Nehajske u raskrižje ušao na zeleno svjetlo, nakon čega je Porsche udario u 49-godišnju ženu i njezinog 18-godišnjeg sina.

U trenutku nesreće osumnjičeni vozač nije bio alkoholiziran.

Policija ga je u subotu privela dežurnom sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda Zoranu Luburiću koji ga je, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, zadržao u jednomjesečnom istražnom zatvoru, potvrdio je glasnogovornik suda Krešimir Devčić.

Osumnjičeni je nakon nesreće bio u stanju šoka te je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Po pisanju tiska, Mladen Guštin dosad nije imao nikakav prekršaj u prometu.

06.09.2011. 11:37:00
Novi komentar
nužno
nužno