objavljeno 06.09.2011. 11:37:00
TEŠKA NESREĆA

Vozaču Cayennea određen jednomjesečni pritvor

56-godišnji vozač Porsche Cayennea uhićen je zbog sumnje da je u četvrtak oko 12,20 sati prošao kroz crveno svjetlo na Ozaljskoj ulici i time izazvao sudar u kojem su na mjestu poginule dvije osobe

Fotografija vijesti

Istražni je sudac zagrebačkog Županijskog suda danas odredio jednomjesečni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela vozaču Porsche Cayennea koji je prošlog tjedna skrivio nesreću u kojoj je dvoje ljudi na Trešnjevci izgubilo živote, piše Hina.

Mladen Guštin, 56-godišnji vozač luksuznog Porsche Cayennea uhićen je nakon teške prometne nesreće zbog sumnje da je u četvrtak oko 12,20 sati prošao kroz crveno svjetlo na Ozaljskoj ulici i time izazvao sudar u kojem su na mjestu poginule dvije osobe. Na njegov automobil s bočne strane je naletio Audi A8 koji je iz Nehajske u raskrižje ušao na zeleno svjetlo, nakon čega je Porsche udario u 49-godišnju ženu i njezinog 18-godišnjeg sina.

U trenutku nesreće osumnjičeni vozač nije bio alkoholiziran.

Policija ga je u subotu privela dežurnom sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda Zoranu Luburiću koji ga je, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, zadržao u jednomjesečnom istražnom zatvoru, potvrdio je glasnogovornik suda Krešimir Devčić.

Osumnjičeni je nakon nesreće bio u stanju šoka te je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Po pisanju tiska, Mladen Guštin dosad nije imao nikakav prekršaj u prometu.

06.09.2011. 11:37:00
http://m.metro-portal.hr/vozacu-cayennea-odredjen-jednomjesecni-pritvor/62944/