« Iza ogledala
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
MA DA?

Voyager 2 su oteli izvanzemaljci?

Voyager 2 možda je već odavno ispunio svoju misiju
Voyager 2 možda je već odavno ispunio svoju misiju (Arhiva)
Više o

NASA

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Voyager 2

Voyager 2 jedno je od dostignuća tehnologije kojim se NASA s pravom ponosi, ali izgleda da je on svoju misiju ispunio puno prije nego što se mislilo. Već prije šest godina pojavile su se teorije zavjere o njegovoj sudbini, a sada su se ponovno aktualizirale.

Naime, kad je Voyager 2 2010. godine napustio Sunčev sustav i ušao u međuzvjezdani prostor, došlo je do anomalija koje su teško objašnjive ...

Kako tvrdi planetolog Kevin Baines iz NASA-e, na udaljenosti od 15 milijardi kilometara od zemlje Voyager je počeo slati podatke na nekom potpuno nerazumljivom jeziku koji su NASA-ini stručnjaci proglasili - stranim jezikom?!

Nakon provjere svih sustava na Voyageru 2, znanstvenici su došli do zaključka da je samo komunikacijski sustav bio kompromitiran - prevedeno, netko ili nešto je promijenilo komunikacijski sustav na do sada nepoznat način.

Naknadne su analize pokazale da se jedna znamenka u binarnom kodu upravljačkog sustatva promijenila s vrijednosti 0 na vrijednost 1, a ta je promjena ukazala na nepobitnu činjenicu da je netko vršio promjene na računalu Voyagera 2.

Naravno da je sumnja pala i na zemaljske hakere, no ipak je na kraju odbačena jer su analize sigurnosti pokazale da nije bilo moguće upasti u taj sustav sa strane. A to onda otvara jednu jedinu mogućnost - da su Voyager 2 hakirali izvanzemaljci i poslali nam neke poruke koje još uvijek ne razumijemo ... ili?

Šest godina star video najbolje objašnjava što se dogodilo:

16.10.2016. 17:15:00
Novi komentar
nužno
nužno