« Putovanja
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
DOĐITE

Volotiranje diljem svijeta za smještaj

Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti

Proputujte svijet...
Proputujte svijet... (Urbana mladež)
Više o

volontiranje

,

Workaway

,

Helpx

,

Woof

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

Glavne teme događaja su Volontiranja u zamjenu za smještaj i hranu diljem svijeta (Workaway, Helpx i Woof), besplatni i jeftini prijevoz (Autostopiranje, Carpooling) te kako raditi i putovati istovremeno (Digital nomads)

Monika i Nataša, naši EVS volonteri će vam predstaviti ove teme u utorak :)

Organizator događanja; Urbana mladež,
Datum: 27/08/2019. Utorak 20:00 - 21:00h
Mjesto održavanja: Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52), Zagreb, Hrvatska

Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku. Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik.

Event "Kako putovati besplatno" je dio EVS projekta "Cro - EU-Planet Earth 3" financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi "Planet Zemlja" možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

26.08.2019. 12:29:00
Novi komentar
nužno
nužno