« Film
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
KVIZOLJUPCII

Volite serije, a ni filmove ništa manje? Dođite na KOZu, DriveIN izdanje!

DriveIN KOZa!
DriveIN KOZa! (Arhiva)
Više o

kviz KOZa

,

DriveINkino

U nedjelju, 29. travnja naša će KOZa u svojem filmsko-televizijskom izdanju gostovati na izvrsnom programu DriveINkina Zagreb.

Na poligonu Kockica ova će se omiljena zagrebačka filmofilska manifestacija održati 28./29. travnja i 5./6. svibnja, a s veseljem vas obavještavamo da smo se i ove godine rado odazvali pozivu ove radišne skupine studenata.

Kviz će krenuti oko 19:15, a nakon igranja na rasporedu je besplatna projekcija filma Ustav Republike Hrvatske redatelja Rajka Grlića. Kviz će, dakako, voditi stand-up legenda Goran Vugrinec Goc.

Za KOZu: Film & TV DriveIN Edition pripremili smo šaren, veseo i zabavan kviz filmsko-televizijske tematike s osamdesetak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija, uz velik naglasak na multimedijska pitanja.

Naše ste kvizove mogli ste vidjeti u klubu Metropolis, a sada ćemo imati priliku testirati vaše znanje i neznanje na ogromnom platnu na parkingu usred Cvjetnog naselja.

Svaka se ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a za sudjelovanje na KOZi: DriveIN Editionu naplaćuje se ekipna ulaznica od 60 kuna. Za razliku od prošle godine, ovaj put sudjelovanje nije ograničeno samo na automobile - svi zainteresirani mogu doći na kviz pješke i ravnopravno igrati s ekipama na kotačima.

Ako želite zaigrati KOZu: Film & TV DriveIN Edition, prijavite svoje ekipe što je prije moguće putem ovog linka:


Želim igrati KOZu: Film & TV DriveIN Edition!


Sve prijavljene ekipe molimo da na poligon Kockica dođu oko 18:30 kako bi mogli parkirati na dobrom mjestu. Također, ako ste zainteresirani za (besplatno) gledanje filma Ustav Republike Hrvatske, naznačite nam to prilikom prijave kako bismo se mogli bolje organizirati i smjestiti vas na pravo parkirališno mjesto. Vidimo se na KOZi: Film & TV DriveIN Editionu!

23.04.2018. 14:30:00
Novi komentar
nužno
nužno