« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Voda u zagrebačkoj Areni

Prema tvrdnjama Ingre pušta nekoliko spojeva cijevi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boris Kovačev/CROPIX)
Više o

Arena Zagreb

,

Arena Zagreb voda

,

instalacije Arena Zagreb

Direktor marketinga i korporativnih komunikacija Ingre Darko Družijanić odbacio je danas informaciju da je na zagrebačkoj Areni procurio krov pojasnivši kako se radi o curenju vode na nekoliko mjesta na spojevima cijevi u potkrovlju dvorane.

Dio medija prenio je informaciju da je noćas procurio krov tek završene dvorane, a i gradonačelnik Milan Bandić je na sjednici Gradske skupštine potvrdio da je tamo poslao načelnika za krizna stanja Pavla Kalinića, jer "ima informaciju da je dvorana pod vodom".

"Ono što se doista utvrdilo tijekom noćašnjeg pregleda i mog jutarnjeg obilaska je da, praktično u potkrovlju, u dijelu gdje se još uvijek isprobavaju instalacije, na nekoliko mjesta na spojevima cijevi kapa voda", rekao je Družijanić za Hrvatski radio. Dodao da je riječ o malom broju takvih mjesta, u Areni s 50 kilometara cijevi te da iz tih puknuća dnevno može iscuriti otprilike litra vode.

Družijanić je rekao da su formirane ekipe koje će precizno utvrditi o čemu se radi i sanirati stanje u sljedećih nekoliko dana i naglasio da su u tijeku radovi na održavanju Arene te da se ispituju sustavi hlađenja i toplinske izolacije, upravo kako bi se otkrilo ima li na spojevima proboja vode ili zraka. (hina/metro-portal)

 

18.12.2008. 18:07:17
Novi komentar
nužno
nužno