« Putovanja
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
COOL

Voda kao lijek

Voda će najbolje rehabilitirati bolne mišiće, riješiti vas dermatoloških tegoba ili vam pružiti savršen tretman pomlađivanja. Da, sve je to moguće ostvariti na jednoj adresi – u Termama Laško

Opustite se i uživajte
Opustite se i uživajte (Terme Laško)
Više o

Terme Laško

,

termalna voda

,

živa voda

Poznato je da manjak tekućine u organizmu uzrokuje brojne zdravstvene tegobe - od probavnih do koštano-mišićnih - no voda nam, koristimo li njezinu snagu na pravi način,  može pomoći u otklanjanju istih.

Različita dermatološka stanja, blago povišeni krvni tlak, kronične upale zglobova i kralježnice, pa i teža oštećenja i invalidnost ekstremiteta, ubrzano starenje..., sve su to tegobe koje se uspješno liječe vodom.

Za razliku od tzv. mrtve vode, tj. one koja je na putu od čistih, prirodnih izvora do naših domova izgubila svoju životnu energiju, termalne vode prepune su minerala i elemenata u tragovima koji sami po sebi djeluju blagotvorno.

Slovenske Terme Laško mogu se pohvaliti jednom od najkvalitetnijih termalnih voda na ovom području. Osim blagotvornog kemijskog sastava, voda iz Termi Laško ima i povoljno bioenergetsko djelovanje, što pridonosi uspostavljanju energetske ravnoteže u tijelu.

Tako ćete, već nakon jednog tretmana u wellness oazi Thermane Parka Laško ili Zdravilišča Laško, opuštanja u kompleksu bazena pod zadivljujućom staklenom kupolom ili nakon kušanja tople vode koja kao savršena dobrodošlica "izvire" u predvorju hotelskog kompleksa, osjetiti sve blagodati za zdravlje.

U Laškom su posebno ponosni na brojne programe koje su oblikovali s ciljem očuvanja zdravlja kralježnice i općenito mišično-koštanog sustava.

Jeste li znali da se, ako tijelu ne osiguramo dovoljno tekućine, površina hrskavice stanjuje, zglob deformira, slabi prokrvljenost i, naravno, javlja se bol.

To se događa zato što manjak vode uzrokuje slabiju prokrvljenost koštano-zglobnog sustava. Sukladno tome, voda će i najbolje rehabilitirati bolne mišiće.

Znanost je već odavno dokazala kako je glavni uzrok starenja organizma akumulacija otpadnih tvari.

Zbog taloženja toksina, uništavaju se i neuroni u mozgu, zbog čega slabije pamtimo, skloniji smo depresiji i manje koncentrirani.  I tu opet voda kroz različite tretmane vraća tijelo u ravnotežu.

Ipak, interakcija minerala i elemenata u tragovima sa strukturnim elementima naše kože daje magičan spoj zbog kojeg se termalna voda najuspješnije primjenjuje u dermatologiji. Kako izvrsno reagira sa svim tipovima kože, uravnotežuje njezinu pH vrijednost, potiče obnovu oštećenog epidermisa, pa onda i liječi akne, opekline, vitiligo, alergijski dermatitis, urtikarije...

Ako ste u potrazi za mirom i želite unaprijediti zdravlje, svakako trebate iskoristiti neku od akcija koje ova oaza opuštanja na rijeci Savinji nudi: smještaj za dvije osobe po cijeni jedne ili jesenski odmor u sklopu kojeg djeca do 5 godina i jedno dijete do 10 godina borave gratis.

21.09.2018. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno