Život

U Ženevi premijera Focusa CC

objavljeno prije 13 godina

Ford će na salonu automobila u Ženevi predstaviti redizajnirani Focus Coupe-Cabriolet. Ono što se najprije uočava je njegov novi izgled, pa podsjeća na Mondeo, S-MAX i Galaxy.… više »

Slavlje Volkswagena u Meksiku

objavljeno prije 13 godina

U nazočnosti meksičkog predsjednika Felipea Calderona Hinojose, Volkswagen je u Puebli proslavio jubilej – proizvodnju milijuntog modela New Beetlea u 10 godina. Ujedno je to i… više »

Reli Dakar se ipak održava!

objavljeno prije 13 godina

Nakon što su prijetnje terorista iz Mauretanije spriječile održavanje Relija Dakar 2008., organizator Amaury Sport Organization (ASO) je ovih dana službeno najavio da će utrke ipak… više »

Na hrvatskom tržištu sve teče po starome

objavljeno prije 13 godina

U Hrvatskoj je tijekom siječnja 2008. prodano 7246 automobila, što je manje–više na prošlogodišnjoj razini (7274 primjeraka). Prema podacima naše… više »

Premijera u Chicagu

GMC Denali XT hybrid concept

objavljeno prije 13 godina

Na autosalonu u Chicagu otvorenom u srijedu 6. veljače General Motors Company je premijerno pokazao svog novog mišićavog ljepotana - konceptni hibrid Denali XT. Riječ je kamionetu… više »

Dodir za zaljubljene

objavljeno prije 13 godina

Tvrtka Movens, ekskluzivni zastupnik kompanije HTC, najvećeg svjetskog proizvođača Windows Mobile® uređaja, od danas u odabranim trgovinama svoje maloprodajne mreže nudi uređaj HTC Touch… više »

Tetovaže i piercing nepoželjni na poslu

objavljeno prije 13 godina

Vidljive tetovaže i piercing po licu postaju sve prisutniji u svakodnevnom životu, ali to još uvijek ne znači da su imalo prihvaćeniji na radnom mjestu, piše Reuters.Ljudi koji… više »

Dubai gradi most

objavljeno prije 13 godina

U Dubaiju će se uskoro sagraditi i najdulji most s lukovima ikad izgrađen. Gradnja počinje u ožujku, a trajat će 4 godine. Most će biti 1600 metara dugačak i 64 metra širok.  više »

Bali

Tropski raj

objavljeno prije 13 godina

Za put na rajski Bali odaberite 11-dnevno putovanje zrakoplovom za 9950 kn po osobi. U cijenu je uključeno 7 noćenja s doručkom na Baliju i 1 u Kuala Lumpuru, te transferi i vodič.  više »

Fascinantne ljepote čarobne Kapadokije

objavljeno prije 13 godina

Ljepotica smještena na dva kontinenta, europskom i azijskom, ukorijenjena u prebogatoj povijesti koja je uči budućnosti, Turska je u posljednjih nekoliko godina postala jednim od… više »

Venecija živi i nakon karnevalskih povorki

objavljeno prije 13 godina

Venecija, kada je riječ o turističkoj ponudi, ni narednih mjeseci neće spavati. Nakon što su utihnule karnevalske povorke, ostaju šarmantna mjesta, izložbe kulture, koncerti… više »

Mobiteli ne uzrokuju tumor na mozgu

objavljeno prije 13 godina

Upotreba mobilnog telefona ne povećava rizik obolijevanja od tumora na mozgu, zaključak je novog japanskog istraživanja, prvog koje u obzir uzima učinke zračenja na različite dijelove mozga,… više »

Nedostatak folne kiseline može biti simptom demencije

objavljeno prije 13 godina

Demencija je triput češća kod starijih osoba u čijoj je krvi pronađeno manje folata (oblik vitamina B) koje najčešće nalazimo u zelenom povrću, pokazala je nedavna studija čiji… više »

Gojazne osobe jeftinije za zdravstveni sustav

objavljeno prije 13 godina

Prevencija pušenja i pretilosti spasit će mnoge živote ali neće uštedjeti novac zdravstvenom sustavu, kažu nizozemski znanstvenici. Zdravstvena skrb za ljude koji su ‘bez… više »

Karte pune formaldehida

objavljeno prije 13 godina

Tajvanski testovi pokazali su da gotovo polovica uzoraka igraćih karata, a većina je proizvedena u Kini, sadržava visoku razinu formaldehida, objavile su jučer novine. Testovi na 55 uzoraka… više »