Žene
POGODITE PRAVU NOTU

Odaberite parfem prema raspoloženju

objavljeno prije 9 godina

Jeste li primijetili da se miris parfema kojeg koristite mijenja tijekom dana? Jeste li se ikad zapitali zašto je to tako? Činjenica je da bilo koji parfem do kraja dana ne… više »

BEST OF

Najpoželjniji razgolićeni muškarci 2010.

objavljeno prije 9 godina

Tiger Woods - iako mu je ovo bila teška godina, praćena skandalima, liječenjem ovisnosti o seksu, te na koncu razvodom od supruge, Tiger je i dalje ostao uspješan… više »

BEZ BRIGE

Grudnjaci krivi za rak dojke? Kakva laž

objavljeno prije 9 godina

Grudnjake koriste skoro sve pripadnice ženskog spola, barem u euro-američkom kulturnom području. Glasine da grudnjak može uzrokovati rak dojke su stoga vrlo zabrinjavajuće. No jesu li… više »

(NE)SVJESNOST

40 posto žena nije svjesno svoje prekomjerne težine

objavljeno prije 9 godina

Istraživanje objavljeno u časopisu Obstetrics & Gynecology pokazalo je da gotovo 40 posto žena čija je težina prekomjerna nisu svjesne te činjenice i misle da su mršavije nego… više »

ZDRAVLJE PRIJE SVEGA

Kako biti eko trudnica?

objavljeno prije 9 godina

Trudnoća  je blagoslov, ali je općenito i super prilika da počnete s zdravijim životnim navikama koje između ostaloga uključuju i ekološku osviještenost. Takav način… više »

MANJE JE VIŠE

Prevelik dekolte smanjit će vam plaću

objavljeno prije 9 godina

Iako se lijep i dubok dekolte ženama ponekad sigurno isplati, na radnom mjestu ipak nije poželjan, pokazalo je istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji. Studija provedena među tri tisuće… više »

OČI ŠIROM OTVORENE

Droga za silovanje može biti i legalan lijek - budite uvijek na oprezu

objavljeno prije 9 godina

Za svoje nečasne namjere silovatelji najčešće upotrebljavaju rohypnol, ketamin ili GHB. Droge za silovanje ili "date rape drugs" uzrokuju euforiju ili histeriju, uznemirenost, potrebu… više »

ČUVAJTE ŽIVCE

Kako (pred)blagdanski stres šteti zdravlju žena

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Mnogo žena je tijekom blagdana pod velikim stresom koji negativno utječe na njihovo zdravlje. Predblagdansko vrijeme vrlo je stresno zbog pospremanja kuće, kupovanja poklona,… više »

MIT I STVARNOST

Postoji li uopće PMS?

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

PMS je skraćenica za predmenstrualni sindrom koji se odnosi na psihičke i fizičke promjene koje se događaju tjedan dana ili nekoliko dana prije menstruacije. Svaki se mjesec mnoge žene u… više »

SMART MEMORY BRA

Grudnjak od NASA-inog materijala olakšat će život svakoj ženi

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

NASA-ina pametna pjena dizajnirana je još tijekom 1960-ih s ciljem da se od nje naprave sigurniji i udobniji jastuci i sjedalice u letjelicama. Međutim, danas ta pjena ima sasvim novu… više »

TIJELO I UM

Ženski orgazam aktivira čak 30 centara u mozgu

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Znanstvenici sa Sveučilišta Rutgers u New Jerseyju istražili su što se sve događa u ženskom mozgu tijekom orgazma. Magnetska rezonanca pokazala je da je njihov mozak izrazito… više »

SLAVA I MOĆ

Tko su najpoznatije alfa žene?

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Na ovoj listi nisu navedene žene koje se bave politikom, već one iz svijeta showbiznisa čiji se utjecaj proteže kroz velik broj medija i poslova. Salma Hayek - glumica je stupila na… više »

SIGURNA METODA

Muškarci dužeg p..... su uglavnom bogatiji

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Naime, što mu je prstenjak duži, u odnosu na ostatak ruke, a posebice kažiprst, veće su šanse da se radi o čovjeku koji zarađuje mnogo novca. Također postoje veće šanse… više »

TEST

Jeste li previše lagan plijen?

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Pripadate li skupini 'lakih' žena ili su vaše norme vezane za prvi spoj precizno određene? Riješite sljedeći test i možda otkrijete ponešto o sebi. Biste li izašle… više »

CARSKI REZ

57-godišnja Australka rodila blizance nakon umjetne oplodnje

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Australka indijskog podrijetla stara 57 godina rodila je blizance ovoga tjedna i time potaknula žestoku raspravu o roditeljima u poznijoj dobi, piše u nedjelju mjesni tisak. Žena,… više »