Hi-tech
NAPAD

Google ulazi na tržište mobitela svojim modelima?

objavljeno prije 8 godina

Google je do sada licencirao Android brojnim proizvođačima, a proizvodnju vlastitih Nexus uređaja povjeravao partnerima poput LG-a ili Huaweija. Međutim, u kompaniji postoji želja da se… više »

KOPIRANJE

Facebook uvodi novosti po uzoru na Snapchat

objavljeno prije 8 godina

Snapchatu je popularnost naglo porasla nakon što su omogućili brojne zabavne filtere koje su korisnici dijelili po internetu i drugim društvenim mrežama. Radi se o različitim… više »

ZVIJERI

Samo za strastvene gejmere - Prvi laptop s vodenim hlađenjem

objavljeno prije 8 godina

Za sve ljubitelje vrhunskog gejminga stiže bijesan stroj u malom pakiranju. Riječ je o ASUS ROG GX700 laptopu s vodenim hlađenjem koji ima ekskluzivni, odvojivi ROG Hydro Overclocking sustav… više »

SVAKA ČAST

Instagram dogurao do pola milijarde korisnika

objavljeno prije 8 godina

Instagram je i službeno postao druga društvena mreža po brojnosti s preko pola milijarde registriranih korisnika.  Više od 300 milijuna tih korisnika svakodnevno se koristi… više »

NE BAŠ ...

Čitate li članke prije nego što ih podijelite?

objavljeno prije 8 godina

Facebook je prepun linkova koje su stavili ljudi koji te članke - uopće nisu pročitali, a imaju drskosti usput i komentirati, pokazalo je zanimljivo istraživanje. Čak 46.000 "shareova" imala… više »

NOVOSTI

AOC AGON premium igraći monitor

objavljeno prije 8 godina

AOC, jedan od vodećih brendova na tržištu monitora predstavlja NVIDIA G-SYNCTM dodatak na njihovom AGON premium igraćem monitoru s kolirističnim IPS panelom. Novi AGON AG271QG dolazi s… više »

SAZNAJEMO

AOC službeni partner blockbustera Dan nezavisnosti: Nova prijetnja

objavljeno prije 8 godina

Dvadeset godina nakon prvog filma, dugo očekivana epska akcijska avantura Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 23. lipnja vraća se u kina. Specijalist za monitore AOC udružio se s 20th Century… više »

PRESTIGLI APPLE

Google postao najvrjednija svjetska marka

objavljeno prije 8 godina

Prema podacima iz studije BrandZ, koju je provela tvrtka za istraživanje tržišta Millward Brown, u kojoj je navedeno sto najboljih svjetskih marki, Googleova vrijednost je 229,2… više »

OPREZ

Lažni pozivi ispraznit će vam račun

objavljeno prije 8 godina

Ovog utorka zabilježen je novi pokušaj zlouporabe elektroničkih komunikacija i prijevare korisnika. Naime, radi se o povećanom broju dolaznih poziva iz numeracijskog opsega… više »

ISPROBAJTE

Top Eleven 2016 pokreće nogometnu ligu

objavljeno prije 8 godina

Nordeus, tvorac igre Top Elevena, najpopularnije internetske sportske igre na svijetu, danas je lansirao novu opciju Associations (Liga), prvu takvu u industriji igara vođenja nogometa.… više »

JEDAN ZA SVE

Prvi Philips monitor s USB tipom C

objavljeno prije 8 godina

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner za Philips monitore lansira prvi Philips monitor za brzu i prilagodljivu mogućnost povezivanja iz najnovije generacije USB… više »

SAVJETI

Zašto se treba ugasiti internet na smartphonu

objavljeno prije 8 godina

Koliko puta ste se zapitali trebaju li vaši uređaji biti spojeni na internet i tijekom noći, dok spavate? A razlog zbog kojeg to ne biste trebali činiti je tako logičan. Naime,… više »

MA DA?!

EK za logiranje na Fejs uz - osobnu?!

objavljeno prije 8 godina

Prijedlog Europske komisije tiče se upravo toga, da se građani na svoje profile na društvenim mrežama prijavljuju koristeći nacionalne osobne iskaznice. Ideja je to predsjednika Odbora… više »

POZITIVNE VIBRACIJE

Pametni telefoni Lenovo Vibe

objavljeno prije 8 godina

Vrhunskim značajkama i kvalitetom izrade pametni telefoni Lenovo Vibe opasno bježe svakoj konkurenciji zahvaljujući činjenici da su cjenovno daleko najprihvatljiviji unutar svake usporedive… više »

UPS?!

Napravljeni roboti koji se - razmnožavaju

objavljeno prije 8 godina

Nizozemski znanstvenici napravili su prve robote sposobne za evoluciju i prokreaciju. Rad u projektu Robot Baby išao je tako da su dva robota (ubuduće ih može dobiti… više »