Glazba

Završio jubilarni 'Exit' festival

objavljeno prije 15 godina

Jubilarni 10. glazbeni festival "Exit" na kojemu je tijekom četiri dana nastupilo oko 500 izvođača pred oko 150.000 posjetitelja iz zemlje i inozemstva završio je u ponedjeljak u ranim… više »

radar

Sjajna večer na varaždinskom Radar festivalu

objavljeno prije 15 godina

Pred gotovo devet tisuća posjetitelja sinoć je na Gradskom stadionu u Varaždinu održan 3. po redu RADAR festival, čija je zasigurno najveća zvijezda bio jedan od najboljih živućih gitarista… više »

histria festival

Michael Bolton oduševio pulsku Arenu

objavljeno prije 15 godina

Američki pop pjevač Michael Bolton nastupio je u nedjelju navečer u pulskoj Areni pred više od tri tisuće gledatelja, u sklopu ovogodišnjeg 10. jubilarnog glazbeno-scenskog… više »

Brijuni u ritmu Balaševića

objavljeno prije 15 godina

Na intimnom koncertu kakve Đorđe Balašević najviše i voli, pred 700 okupljenih obožavatelja koji su jednoglasno pjevali sve velike hitove, vladala je prava atmosfera. … više »

dobra zabava

Drugi vikend Garden festivala

objavljeno prije 15 godina

Nakon prvog festivalskog vikenda na kojem su nastupili No Fakin, Faze Action, Norman Jay, Flevans, Crazy P i drugi, dani u ovom tjednu iskorišteni su za opuštanje i relaksaciju.… više »

histria festival

Elton John oduševio Arenu

objavljeno prije 15 godina

Elton John, jedan od najuspješnijih britanskih pop glazbenika u povijesti, nastupio je sinoć u pulskoj Areni pred više od 8000 gledatelja i svojim koncertom ujedno otvorio… više »

Određen datum

Depeche Mode u Zagrebu na Valentinovo

objavljeno prije 15 godina

Live Nation i management grupe Depeche Mode danas su sa zadovoljstvom potvrdili datume za 4 koncerta koja su ranije bila odgođena uslijed bolesti Davea Gahana. Zagrebačka publika će… više »

NAJAVA

Glazbene večeri u Svetom Donatu od 11. srpnja do 3. kolovoza

objavljeno prije 15 godina

Umjetnički ravnatelj Glazbenih večeri u Svetom Donatu Tomislav Fačini na današnjoj konferenciji za novinare najavio je da će večeri biti svečano otvorene 11. srpnja u 21:30 sati na… više »

svi na koncert

Arctic Monkeys sutra u Splitu

objavljeno prije 15 godina

Ostao je još jedan dan do koncerta popularnog britanskog rock sastava Arctic Monkeys!  Sutrašnji koncert na Prokurativama u Splitu bit će premijerni nastup Arctic Monkeysa… više »

škotski slavuj

Susan Boyle snimila prvu pjesmu

objavljeno prije 15 godina

Susan Boyle je napokon sredila sve osobne probleme koji su se pojavili nakon gubitka gotovo sigurne pobjede na Britain's Got Talent, zbog kojih je dva puta završila na oporavku. Simon… više »

ostavština

Sprema se poplava novih pjesama Michaela Jacksona

objavljeno prije 15 godina

Materijali kojima raspolaže Tommy Motola, prvi suprug Mariah Carey i nekada prvi čovjek Sony Musica, vlasnika prava na distribuciju Jackovih pjesama, tvrdi da ima snimki koje su nastajale… više »

garden festival

Svi u Zadar na Garden

objavljeno prije 15 godina

Nakon godine dana priprema i iščekivanja THE GARDEN ljubitelji iz cijelog svijeta pristižu u Zadar i Petrčane. Brojne domaće i svjetske novinarske ekipe s nestrpljenjem od četvrtka… više »

360

Još 150 karata za koncerte U2

objavljeno prije 15 godina

Nakon spektakularnog početka turneje u Barceloni, na stadionu Camp Nou, gdje je 93 000  posjetitelja prisustvovalo koncertu koji je u svakom pogledu pomaknuo granice… više »

spektakl

Počela U2 360 Tour

objavljeno prije 15 godina

Legendarna irska rock skupina U2 počela je u utorak navečer u Barceloni svjetsku turneju 360o Tour pred više od 90.000 gledatelja, uz posvetu Michaelu Jacksonu i izravnu vezu s… više »

MINIJATURNA MUZA

Identificirana Beethovenova 'Elise'

objavljeno prije 15 godina

Njemački muzikolog i stručnjak za djelo Ludwiga van Beethovena, Klaus Martin Kopitz, tvrdi kako je identificirao osobu kojoj je slavni skladatelj u svojoj 40. godini života posvetio poznatu… više »