Glazba
BOJKOT

Glazbenici bojkotiraju Arizonu

objavljeno prije 14 godina

Bojkot znači da navedeni glazbenici odbijaju nastupati u Arizoni sve dok kontroverzni zakon bude na snazi. Bojkot je inicirao Zack de la Rocha, frontman Rage Against the Machine, a dosad su… više »

GLAZBENA IGRICA

Na jesen novo izdanje igrice "Guitar Hero: Warriors Of Rock"

objavljeno prije 14 godina

"Guitar Hero: Warriors Of Rock" očekuje se da će izaći na jesen, sa najnovijim dodatkom izvođača s kojima možete zajedno svirati. Nova igrica će također uključivati glasovni način… više »

NOVI ALBUM

Interpol objavio popis pjesama za novi album

objavljeno prije 14 godina

Nasljednik albuma iz 2007. „Our Love to Admire" izaći će u izdanju Matorador Recordsa. Četvrti album benda bit će ujedno i zadnji basistu Carlosu Dengleru kojji je bend napustio ranije… više »

HUMANITARNA AKCIJA

I Sonic Youth na humanitarnom albumu

objavljeno prije 14 godina

Projekt pokrenut od strane glumca Elijaha Wooda, novac od kompilacije ići će neprofitnoj organizaciji The Art Of Elysium, koja dovodi glazbenike, umjetnike i glumce u bolnice kako bi radili… više »

NOVI ALBUM

Uskoro debi album novog projekta gitarista Foo Fightersa

objavljeno prije 14 godina

Još nepoznatog imena, album izlazi sredinom srpnja, a odisat će zvucima americane, countrya i rockabillya. "Neke od mojih najdražih vrsta glazbe su stari country i stari rockabilly te… više »

AUDICIJA KOD SULTANA SWINGA

Audicija za poduku kod Knopflera

objavljeno prije 14 godina

Mark Knopfler će iz svog londonskog studija online podučavati najsretnijeg i najspretnijeg na audiciji web stranice PureSolo.com. Ova online glazbena zajednica udružila se s legendarnim… više »

OPET NA VRHU

Eminemov novi album najprodavaniji

objavljeno prije 14 godina

Ovoga tjedna Eminem je sa svojim novim izdanjem "Recovery"  vladar top ljestvica s obje strane Atlantika. U Velikoj Britaniji već je osvojio vrh top liste. Album 'Recovery' postao je… više »

NOVI ALBUM

Novi Cohenov album na proljeće

objavljeno prije 14 godina

Cohen, koji 25. srpnja u sklopu turneje nastupa i u Zagrebu, će to biti 12. studijski album u 45 godina karijere. To će biti prvi nakon albuma 'Dear Heather' iz 2004. godine. Album će, prema… više »

ROCK'N'ROLL

Zagrebački rockeri Zagrebu i Zagrepčanima

objavljeno prije 14 godina

Centar Mladih Ribnjak i udruga Total Rock World pozivaju vas na zajednički koncert, koji je ujedno i završna priredba ljetne sezone na Ribnjaku - veliki zajednički happening s djecom i… više »

MOČVARA

Louder Than Life festivalu pridodan još jedan odličan bend - Samsara Blues Experiment

objavljeno prije 14 godina

Specijalni gosti iz Berlina, Samsara Blues Experiment počastit će vas svojom vizijom nepreglednih svemirskih prostranstava i kozmonautskih iskustava s bićima iz drugih dimenzija 4. srpnja u… više »

MOČVARA

Louder Than Life festival u Hrvatsku dovodi legendarni Yawning Man

objavljeno prije 14 godina

Nakon nezaboravnog Brant Bjork koncerta, Loud Life ekipa vam donosi prvi Louder Than Life festival part I sa ''headliner-ima''  Yawning Man iz SAD-a, koji će se održati 4. srpnja u klubu… više »

BEST OFF

U prodaji je novi album Ede Maajke - Spomen ploča

objavljeno prije 14 godina

Nakon ekskluzivne promotivne prodaje novog albuma Ede Maajke - Spomen ploča 18. lipnja u Aquariusu, od prije nekoliko dana u  prodaji je svojevrstan best of album… više »

ZAPREŠIĆ

Održano veliko finale 3. zaprešićkog Demo festa

objavljeno prije 14 godina

Nakon dva polufinalna dana, u kojima je polovica od 20 bendova nažalost otpala, "3. Demo fest Zaprešić" priveden je kraju prošlog petka s velikom finalnom večeri koja se održala… više »

40. GLASTONBURY

Zatvoren Glastonbury - najveći svjetski festival na otvorenom

objavljeno prije 14 godina

Američka glazbena legenda Stevie Wonder zatvorio je u nedjelju navečer 40. po redu festival u Glastonburyju. Pred oko 100 tisuća ljudi, Wonder je svoj nastup posvetio pokojnom kralju popa… više »

NOVA PJESMA I ALBUM

Nova pjesma Serja Tankiana

objavljeno prije 14 godina

Novi album zove se "Imperfect Harmonies", a već je izašao prvi singl "Borders Are" kojeg se može besplatno skinuti s njegove službene stranice  www.serjtankian.com, uz prethodnu… više »