Glazba
SIMFONIJA TISUĆE

Rasprodane karte za Simfoniju tisuće - dodatnih 400 u prodaji

objavljeno prije 13 godina

Karte za glazbeni megaspektakl Simfonija tisuće Gustava Mahlera Zagrebačke i Slovenske filharmonije  koji će se 4.srpnja u 21sat održati u Zagrebačkoj Areni su - RASPRODANE! Ali zbog… više »

VRUĆI RITAM...

Liburnia Jazz festival otvoren u Opatiji

objavljeno prije 13 godina

Koncertom mađarskoga benda E. K. Avenue, predvođenog pjevačicom Erikom Kertesz, na Ljetnoj pozornici u Opatiji otvoren je sinoć liburnijski festival jazza - Liburnia Jazz festival. Nakon njih… više »

LJETNE VIBRACIJE

Poslušajte ljetne hitove 2011.

objavljeno prije 13 godina

Iako ne postoji službena međunarodna nagrada za ljetni hit, u neslužbenoj utrci se redovito nalaze najzvučnija imena glazbene scene. Predstavljamo pjesme koje bi u povijest mogle ući kao one… više »

CLUBBING

Skunk Anansie u Aquariusu 5. srpnja

objavljeno prije 13 godina

Nastavlja se niz zanimljivih glazbenih gostovanja u Zagrebu pa nas tako 5. srpnja očekuje još jedna ljetna poslastica - nastup britanske grupe Skunk Anansie koji će održati u sklopu… više »

KRALJ POPA

Jakna Michaela Jacksona prodana za 1.8 milijuna dolara

objavljeno prije 13 godina

U nedjelju je na dražbi održanoj na Beverly Hillsu povodom druge obljetnice smrti „kralja popa" za 1.8 milijuna dolara prodana crveno-crna jakna koju je nosio Michael Jackson u svom… više »

COOL STRANICA

Tražite dobru glazbu? Posjetite They Shoot Music - don't They

objavljeno prije 13 godina

They shoot music - don't they zanimljiv je i hvale vrijedan projekt kojeg je pokrenula skupina entuzijasta iz Beča. Radi se o internet stranici na kojoj se nalaze glazbeni videi s… više »

NU METAL

Korn sutra u Domu sportova

objavljeno prije 13 godina

Sutra će u Domu sportova nastupiti će legendaran nu metal bend KORN. Svoju europsku turneju započeli su 26. svibnja u Bjelorusiji, a u Zagrebu će nastupiti po drugi puta u ponedjeljak, 27.… više »

U Pay Your Tax 2

U2 konačno debitirao na Glastonburyju

objavljeno prije 13 godina

Iako je vrijeme bilo tradicionalno irsko, dakle kiša je lijevala kao iz kabla, na Glastonburyju je priređen pravi spektakl. Irska rock grupa U2 sinoć je napokon debitirala na… više »

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA

Megaspektakl u zagrebačkoj Areni

objavljeno prije 13 godina

Konferencijom za medije održanom u četvrtak, 23. lipnja u Ljubljani još jednom je najavljen veliki glazbeni megaspektakl - izvedba Simfonije tisuće Gustava Mahlera - koja će u jednoj… više »

T-MOBILE INMUSIC

Atraktivna Kupola na festivalu

objavljeno prije 13 godina

Jedan od zanimljivih noviteta ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala je glazbeni program koji će se odvijati u atraktivnoj unutrašnjosti 14-metarske Kupole, na čijem će se… više »

SIMFONIJA TISUĆE

Simfonija XXL formata

objavljeno prije 13 godina

Jedna, jedinstvena, najveća, neponovljiva... U ponedjeljak 4.7. u 21h Arena Zagreb bit će mjesto glazbenog megaspektakla desetljeća! Čak 2 nacionalne filharmonije - Zagrebačka i Slovenska,… više »

7 JEZERA

Jeftinije ulaznice još dva dana

objavljeno prije 13 godina

Obaviještavamo vas da promo cijena festivalskih ulaznica (140 kn) za festival Sedam jezera koji će se održati od 22. do 24. srpnja u mjestu Peračko Blato pored Ploča vrijedi do… više »

T-MOBILE INMUSIC

Dino Jelusić na stageu T-Mobile INmusica

objavljeno prije 13 godina

Završio je i posljednji krug natječaja za bendove, koji je trajao od 11. do 17. lipnja, a pobjednik je Dino Jelusić s pjesmom "Samo za nju" i ukupno 1738 glasova, koji će tako… više »

INMUSIC

Raspored i satnica T-Mobile INmusic festivala 2011.

objavljeno prije 13 godina

Još je samo tri dana do najvećeg open-air festivala u Hrvatskoj i zaključen je popis izvođača koji ove godine nastupaju na T-Mobile INmusic festivalu te je završen konačan… više »

ZLE KORPORACIJE

Otpjevajte Justina Beibera na Youtube-u i završit ćete u zatvoru

objavljeno prije 13 godina

Svi znamo barem jedan od onih videa na Youtube-u gdje neki slatki klinac otvara usta na pjesmu svoje omiljene pop zvijezde i izvodeći plesne pokrete pretvara se da pjeva tu pjesmu. Novi… više »