Auto-moto nema prethodne stranice
PROMJENE

Facebook počinje testirati nove emotikone - reakcije

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Facebook je konačno odlučio odgovoriti na molbe korisnika, koji već godinama traže uvođenje 'dislike' gumba. Ponuđeno rješenje opet neće izrijekom imati 'dislike', ali će imati… više »

LOŠE

Jaguar povlači više od 100 tisuća vozila iz SAD-a

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Tvrtka Jaguar Land Rover povlači 104.000 vozila koja su isporučena kupcima u SAD-u, a riječ je o modelima Range Rover i Jaguar. Jaguar povlači 104.000 vozila iz SAD-a Američki Ured za… više »

IMAJTE NA UMU

5 uobičajenih pogrešaka u vožnji po snijegu

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

5. Lažan osjećaj sigurnosti - i dok vozila s pogonom na 4 kotača obično imaju bolje performanse po snježnim uvjetima, tehnologija može vozačima dati lažan osjećaj sigurnosti. Premda su… više »

OPREZ, SKLISKO!

Mala škola vožnje po zimskim uvjetima

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Iako je većinu naših kopnenih krajeva, izuzev Like i Gorskog kotara, vrijeme ove godine zasad još uvijek poštedilo ozbiljnijih problema sa snijegom, prognostičari… više »

AUTOMOBILIZAM

Nurburgring se dogodine zatvara

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Kultnoj njemačkoj stazi, Nurburgringu, Europska komisija je odbila pružiti financijsku pomoć. Uz Europsku komisiju pozajmicu su odbile i mnoge banke, što je dovelo stazu pred bankrot.… više »

HELLS ...

Njemačka protiv Bandidosa i Hells Angelsa

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Već sama njihova vanjština svjesno je osmišljena kako bi drugima ulila barem strahopoštovanje ako ne i strah: kožne hlače i jakne prepune metalnih predmeta i agresivnih… više »

GREŠKA NA AKUMULATORU

BMW opozvao više od milijun svojih automobila

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Zbog mogućih problema sa akumulatorom koji može dovesti do požara, njemački automobilski gigant BMW prisiljen je na servis povući čak 1,3 milijuna svojih vozila, prenosi Hina. Automobili… više »

SNOVI OSTAJU SAMO SNOVI

Limene zvijeri rezervirane samo za odlikaše

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Iako je "Brže, više, jače" službeni moto Olimpijskih igara ista krilatica se može upotrijebiti i za velike sajmove automobila jer su oni izvrstan poligon za pokazivanje svog… više »

KVAR NA SVJETLIMA

Povlači se više od 100.000 Porsche Cayenna

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Više od 100.000 terenaca Cayenne diljem svijeta bit će opozvano zbog kvara s prednjim svjetlima, poručeno je iz tvrtke Porsche AG, prenosi Hina. Automobili koji se povlače proizvedeni… više »

PRIJEVARE

Što učiniti kad kupite rabljeno vozilo s lažnim brojem kilometara?

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Prijevare s vraćanjem kilometraže na niži broj vrlo su česte, kako u Europi, tako i kod nas, budući da zakoni uglavnom ne predviđaju za to nikakve kazne, a kupci često kupuju mačka u vreći,… više »

HI TECH DUMMIES

Čini li nas satelitska navigacija lošijim vozačima?

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Iako je osmišljena kao nešto što bi trebalo omogućiti vozačima lakše snalaženje na sve kompliciranijim cestovnim pravcima i rutama, ekspanzija tehnologije… više »

AUTOMOBILSKO CARSTVO

Unuci osnivača Renaulta izgubili spor protiv Francuske

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Nasljednici osnivača automobilskog carstva Renault na sudu su izgubili proces protiv Francuske te njihov zahtjev za obeštećenjem nije prihvaćen, javlja Hina. Francuska je… više »

VOZI ZELENO

Japanci izabrali električni Nissan Leaf za automobil godine

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Električni automobil Nissan Leaf proglašen je u subotu u Japanu automobilom godine, u povodu održavanja tokijskog sajma automobila, izvijestio je Nissan, javlja Hina. "Iz uprave… više »

ZBOG SIGURNOSNIH RAZLOGA

Reli Dakar četvrtu godinu zaredom u Južnoj Americi

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Slavni reli Dakar sljedeće će se godine voziti u Čileu, Argentini i Peruu, priopćeno je danas iz organizacije relija, javlja Hina. Reli koji se nekad zvao Pariz-Dakar morao je zbog… više »

LJEPOTA U OKU PROMATRAČA

Najružniji automobil u zadnjih 10 godina? Recite vi nama

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Dan Neil, jedan od najčitanijih američkih automobilskih kritičara koji piše za Wall Street Journal i vodi The Car Show, ostao je oduševljen performansama novog BMW-ovog… više »