« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
PROMJENA ULOGE

Vieira okačio kopačke o klin

Vieira (35) je već ranije najavljivao prekid bogate karijere, a u Cityu je zadnju sezonu igrao vrlo malo zbog teških ozljeda

Patrick Vieira
Patrick Vieira (YouTube)
Više o

Patrick Vieira

,

Manchester City

Bivši francuski reprezentativac Patrick Vieira objavio je u četvrtak prekid nogometne karijere i preuzimanje dužnosti jednog od direktora Manchester Citya, pišu sportski mediji, a prenosi Hina.

Vieira (35) je već ranije najavljivao prekid bogate karijere, a u Cityu je zadnju sezonu igrao vrlo malo zbog teških ozljeda. Rođeni Senegalac, Vieira se može pohvaliti naslovom svjetskog i europskog prvaka s Francuskom, četiri naslova prvaka Italije s Interom i tri Premiershipa s Arsenalom, a u karijeri ima i čak pet osvojenih FA kupova.

"Već dugo zapravo i jesam bivši igrač, a sada mi preostaje nova životna stranica. U Cityu ću raditi s mladima i to me već sada neizmjerno raduje", kazao je Vieira, koji je u karijeri igrao za Cannes, Milan, Arsenal, Juventus, Inter i Manchester City. Za francusku reprezentaciju je odigrao 107 utakmica, a u svoje vrijeme bio je najbolji zadnji vezni svijeta.

14.07.2011. 18:46:08
Novi komentar
nužno
nužno