« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
OSJETLJIVI LEO

Messi ne želi da se uspoređuju Argentina i Barcelona

Ponajboljem igraču na svijetu dosadile su neprestane usporedbe njegovih loših igara u reprezentaciji sa izvrsnim partijama koje pruža u Barceloni

Fotografija vijesti
Više o

Lionel Messi

,

argentinska reprezentacija

,

FC Barcelona

Iako se zadnjih dana ovaj nogometni genijalac našao pod udarom žestokih kritika nogometnih stručnjaka, komentatora i javnosti, Lionel Messi odlučio se obratiti novinarima, piše Hina.

"Nikada me nisu brinule kritike novinara, niti će me ikada brinuti. Međutim, nemoguće je uspoređivati Barcelonu i Argentinu. U Barceloni igramo zajedno već godinama u istom sustavu, dok u Argentini tek gradimo našu igru. Pokušavamo igrati slično kao Barca, no Barcu je nemoguće kopirati," kazao je Messi.

Ponajboljeg nogometaša svijeta smetaju zvižduci i uvrede navijača koji nemaju previše razumijevanja za lošije igre 'Gauča'.

"Nitko ne voli kada mu se zviždi ili ga se vrijeđa. Zar mislite da mi ne želimo pobjedu," pitao je Messi.

Argentina se nekako provukla kroz skupinu i sada je u četvrtfinalu prvenstva Južne Amerike očekuje polufinalist posljednjeg svjetskog prvenstva Urugvaj.

"Očekuje nas teška utakmica. Urugvaj ima iznimno opasnu momčad, no vrijeme je da Argentina napokon nešto osvoji," poručio je Messi.

15.07.2011. 11:17:00
Novi komentar
nužno
nužno