« Kazalište
objavljeno prije 10 mjeseci
PLATFORME

'VestaLLLs' - online edukacijska platforma Male scene

Kazalište Mala scena pokrenulo je 'VestaLLLs' - platformu za mlade izvođače s tečajem koji im pomaže naučiti kako producirati vlastite projekte, a koja će ih voditi od ideje do realizacije projekta uz video primjere u svakoj fazi

VestaLLLs
VestaLLLs (Arhiva)
Više o

Mala scena

,

online platforme

,

VestaLLLs

Na taj način ne pomaže se samo umjetnicima da kroz nova znanja, vještine i promjenu navika bolje upravljaju svojim osobnim i profesionalnim životima, nego jačaju kapaciteti cjelokupnog sustava što će u konačnici rezultirati kvalitetnijim i raznovrsnijim projektima na kulturnoj sceni.

Osnova platforme bit će edukacijski program, trajna edukacija, koja će kroz videa i popratne materijala poput e-knjige / udžbenika, prenijeti članovima platforme znanja i vještine koje će im pomoći u ostvarivanju koncerata, izložbi, predstava i sl.

Sadržaj platforme "VestaLLLs" moći će se pronaći na, u tu svrhu kreiranoj, web stranici.

Program edukacije uključuje predavanja dr.sc. Vitomire Lončar kao i osobne konzultacije. Platforma je ujedno i forum za sve članove na kojem će komunicirati međusobno kao i s voditeljima platforme. Ukratko, interakcija je osigurana u dva smjera: između korisnika te s voditeljima platforme. Besplatni sadržaji s platforme distribuirat će se i putem Youtube-a na, u tu svrhu kreiranom, profilu naziva „VestaLLLs" koja će biti dostupna široj javnosti te preko stranica kazališta Mala scena.

Sadržaji će biti dostupni i na društvenim mrežama kazališta Mala scena i platforme „VestaLLLs".

Program podržava Ministarstvo kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe. 

05.12.2021. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno