« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
USB PARTY

Veliki Urban Summer Beats party u pulskoj Areni

Urban Summer Beats u Pulu dovodi aktualne svjetske glazbene zvijezde - Stereo MC's, Dirty Vegas i Crazy Cousinz

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (USB party)
Više o

Pula

,

Stereo MC’s

,

party

,

živ zakopan

,

dokazivanje hrabrosti

,

zaraza E.coli

Sam vrhunac ljetne sezone obilježit će Urban Summer Beats, 07. kolovoza u pulskoj Areni, na kojem će nastupiti Stereo MC's, Grammyjem ovjenčani britanski house trio Dirty Vegas i nova popularna britanska atrakcija Crazy Cousinz  feat. Kyla.

Koncert je prvotno najavljen u rovinjskom Monviju, no naporima dotičnog kluba i Gigarta, koncert će dobiti najbolje i najzaslužnije moguće mjesto, a to je predivna pulska Arena.

Urban Summer Beats je zamišljen kao koncertni party, koji će vam ovog ljeta osigurati poželjnu zabavu do ranojutarnjih sati. Jedan od najzabavnijih live bendova koji svoju kvalitetu dokazuje već 20 godina live svirkama pozornicama diljem svijeta je Stereo MC's!

image003.jpg
Stereo MC's

Sad već kultni album "Connected" (1992) popeo se na drugo mjesto UK Albums Chart-a. Za isti su osvojili Brit Awards u kategoriji najbolja grupa i najbolji album. To im je donijelo suradnju s mnogim poznatim glazbenicimia, između ostalog sa Madonnom i Jungle Brothersima.

Posljednji album "Double Bubble" i dalje promoviraju koncertima diljem svijeta, pa su tako i ove godine potvrdili nastupe na najvećim glazbenim festivalima. Stereo MC's glazbeno je raznolik, zabavan, a ujedno i ozbiljan bend; prvi je hip hop bend koji je nastupao na rock festivalima, a to što su među vodećim izvođačima već dva desteljeća dovoljno govori o njihovoj glazbenoj kvaliteti i umijeću!

image004.png
Dirty Vegas

Britanski house trio Dirty Vegas potpisuje mnoge remikseve poznatih hitova, a oni sami možda su najpoznatiji po klupskom dance hitu "Days Go By". Grammyjem nagrađen bend čine iznimno talentirani Ben i Paul Harris, koji nisu u krvnom srodstvu, te Steve Smith na vokalu.

Na svjetskoj turneji pratili su ih Moby i Groove Armada, a do sada su nastupali na najpoznatijim svjetskim festivalima (Coachella, V Festival, Roskilde, Fuji Rock). Glazbeni časopis Q napisao je da su Dirty Vegas dance odgovor Pink Floydima. Uvjerite se sami!

usb__f44.jpg
USB

Crazy Cousinz je aktivan od 2007. godine s bazom u Londonu. Flukes, mlad i dinamičan umjetnik koji je "mastermind" Crazy Cousinz-sa doslovno je pomeo britansku funk scenu. Odgovoran za poveći broj klupskih hitova, Crazy Cousinz je fenomen. Flukesova strast za glazbom, te različiti glazbeni utjecaji rezultirali su jedinstvenim i prepoznatljivim zvukom koji im je osigurao emitiranja na underground, kao i na najvećim mainstream radio postajama (Radio 1, 1 Xtra, Kiss FM, Rinse FM, Choice FM...).

Njihov prvi singl "Bongo Jam" odmah po izlasku postao je nacionalnim hitom, dok ih je suradnja sa Kyleom na singlu "Do You Mind" plasirala na visoko 4. mjesto UK Dance top liste. 'Funky Anthem' i 'It's That Funky' . Neosporne ljetne bombe UK Funky scene, stižu ravno u Pulu!  

Ulaznice po iznimno popularnoj cijeni od 160,00 kuna prodaje Ticketpro.

26.07.2010. 11:54:07
Novi komentar
nužno
nužno