« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
R'N'B PARTY

R'n'B zvijezda Montell Jordan u Aurori

U svojoj samostalnoj karijeri prodao je više od 9 milijuna albuma, a kao producent preko 50 milijuna

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Montell Jordan)
Više o

Aurora

,

RnB

,

Vedran Božić

,

štitna žljezda

,

tiroidna žljezda

Montell Jordan, jedno od najvećih imena R'n'B scene, u sklopu europske mini turneje premijerno nastupa u Hrvatskoj, u srijedu, 28. srpnja u primoštenskoj Aurori.

Montell Jordan ostvario je planetaran uspjeh svojim prvim singlom "This is how we do it" koji je dosegao br. 1 u Americi te pokorio top liste diljem svijeta i do danas ostao neizostavan dio svih R'n'B party-a.

hxhx_montelljordanpress1.jpg
Montell Jordan

U svojoj samostalnoj karijeri prodao je više od 9 milijuna albuma, a kao producent preko 50 milijuna što je više nego dovoljna garancija da ovaj čovjek zna kako stvarati hitove. U svojoj dugogodišnjoj karijeri pisao je te producirao hitove za mnoge zvijezde kao što su Whitney Houston, Dru Hill, Boyz ll Men, Tamia i mnogi drugi.

Klub Aurora ovu srijedu u sklopu svog ljetnog programa "Soul Club" donosi vam ovaj spektakl koji nikako ne smijete propustiti! Fenomenalni DJ-i očekuju vas s najvećim hitovima hip hop i R'n'B scene te uz live video mixing garantiraju vruću noć na plesnom podiju, a live nastup Montell Jordan-a jamči vam nezaboravnu večer i događaj koji ćete pamtiti za samo 80kn!

Ako vam sve to nije dosta da se pokrenete i dođete, dopustite da vas sam Montell Jordan pozove:

27.07.2010. 09:34:05
Novi komentar
nužno
nužno