« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
2012.

Veliki godišnji horoskop za 2012.

Stigao je veliki godišnji horoskop za 2012.!

Godišnji horoskop za 2012. godinu
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop 2012

,

godišnji horoskop 2012

,

horoskop za 2012

Astrološka 2012. godina počinje još uvijek snažnim utjecajem Jupitera u Biku, čije je retrogradno kretanje krajem prosinca izazvalo male potrese u financijama, no kako se već prvim danom godine Jupiter vraća u normalnu putanju, utjecaj ponovno postaje izuzetno pozitivan.

Jupiter će obilježiti i cijelu godinu, naročito kada početkom lipnja uđe u znak Blizanaca, donoseći financijski prosperitet na svim poljima, a posebno dobre utjecaje osjetit će mediji, komunikacija i tehnologija.

No, neće odmah sve zazelenjeti, jer će ulaskom Saturna u Škorpiona u listopadu državna tijela nastaviti s kompliciranjem i zavlačenjem, tako da će državne financije i dalje trpjeti loše utjecaje, što će se odraziti na usluge javnog sektora i standard građana cijelog svijeta. Loše vibracije naročito će se osjetiti tijekom veljače, krajem lipnja i početkom srpnja, tako da je preporučljivo u tim mjesecima opreznije rukovati novcem.

Ovakva konstelacija će naročito pogoditi zemljane znakove, Djevicu, Bika i Jarca, tako da je tim znakovima preporučljivo cijelu godinu paziti na financije.

Uran će se ipak pobrinuti da sve ne bude tako tmurno. Ovaj planet inventivnosti i zabave snažno će iz svog skloništa u Ovnu obasjati medije i komunikaciju, tako da možemo očekivati novu eksploziju raznih gadgeta s još većim mogućnostima i manjim cijenama, što će razveseliti sve ljubitelje tehnologije.

Neptun u Ribama će i dalje izazivati vjerske kontroverze, poticati nemire i revolucionarna zbivanja cijelog svijeta, podgrijavajući tako atmosferu za kraj godine i famozni 21. prosinca, dan oko kojeg se lome koplja već godinama. Ipak, prvi značajan datum je 6. lipnja, kada će Venera napraviti vrlo rijedak tranzit preko Sunca i iznjedriti ženskog vođu, političkog ili spiritualnog, koja će donijeti velike promjene na svjetskoj razini.

Vratimo se na 21. prosinca, kada će se na nebu dogoditi rijetka konstelacija poznata kao Yod ili Prst Božji, trokut Plutona, Saturna i Jupitera koji bi trebao donijeti neku vrstu promjene. Kako su Saturn i Jupiter vladari događanja koja uzrokuje čovjek, može se očekivati neki potez supersila (ili onih koji se tako osjećaju) koji će utjecati na cijeli svijet.

Spasonosnu ulogu trebala bi odigrati Venera, koja će ublažiti posljedice, a donekle i Pluton, čija bi energija trebala promijeniti razmišljanje svijeta i osigurati da se tako nešto više nikada ne dogodi.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

Ako ste sanjali nešto čudno, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pin It
14.12.2011. 18:50:49
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Horoskop 2012
    21.01.2012. 00:18
    Samo da se deo poklopi sa horoskopom koji ste napisali i biću presrećan. :)
  2. avatar
    horoskop
    27.02.2012. 19:54
    Nadam se da mi sledi odlicna godina ;)
  3. avatar
    Adisa Atic
    03.03.2012. 19:57
    ovan
Novi komentar
nužno
nužno