« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
RAK - 2012.

Rak - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Raka za 2012. donosi promjene u kućanstvu i nove prilike za napredovanje u karijeri

rak
Više o

horoskop

,

Rak horoskop

,

rak godišnji horoskop

,

horoskop 2012

,

godišnji horoskop 2012

Ovo bi trebala biti godina u kojoj ćete postići savršenu ravnotežu između vaše potrebe da budete solo-igrač i želje za uživanjem u društvu. Znat ćete uživati u masi ljudi kad ste dobrog raspoloženja, a znat ćete se i povući u osamu kad vam raspoloženje nije na zavidnoj razini.

Zabava, prijatelji i druženje bit će vam jako važni sve do 10. lipnja do kad se Jupiter nalazi u znaku Bika, vašoj kući, nade, želja i prijateljstva. Umrežavanje sa suradnicima i prijateljima je ono na što biste trebali obratiti pozornost u svibnju.

Odlična prilika za napredovanje u karijeri mogla bi se pojaviti u svibnju ili srpnju. Razmislite o prednostima i manama novih prilika i nemojte dozvoliti da samo vaš optimizam utječe na odluku.

Jupiter, planeta naglih uspona i dobitaka provest će posljednji dio godine u Blizancima, u vašoj 12. kući introspekcije i duhovnosti. Tada biste trebali odvojiti što više vremena za sebe jer je ovo doba najbolje za rad na sebi, meditaciju i duhovno napredovanje. Pokušajte istražiti što vas motivira, a što vas ograničava kako biste iskoristili priliku da postanete bolja i otvorenija osoba.

Saturn mijenja smjer u listopadu i smjestit će se u ozbiljnom Škorpionu. Saturn igra važnu ulogu u odnosima u obitelji, korijenima i svemu što se tiče kuće i doma. U Vagi se nalazio od studenoga 2009. I mnogo je Rakova već promijenilo mjesto boravka; ako nije, možda bi ovo mogla biti godina u kojoj ćete odlučiti za sebe pronaći novi dom.

Ovaj utjecaj također potiče želju za većim promjenama u kućanstvu, netko bi se mogao doseliti ili odseliti. Proučavanje obiteljskog stabla bit će jedna od aktivnosti koja će vas veseliti u studenome 2012.

Najbolje razdoblje za putovanja:
13. svibnja do 5. kolovoza
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
25. veljače do 15. rujna
Najbolje razdoblje za nove poslove:
9. srpnja do 16. kolovoza

Slobodni Rakovi koji traže ljubav imat će za to priliku sa Saturnovim dolaskom u Škorpiona jer će se tranzit smjestiti u vašu kuću ljubavi i kreativnosti. Pripadnici znaka Škorpiona odlično će vam odgovarati, to je također vodeni znak koji će vam pružiti odličnu podršku i snažnu duhovnu i seksualnu privlačnost. Izlasci s pripadnicima ovoga znaka bit će vam ispunjavajući i lagani, pa ako tražite ljubav, pronaći ćete ju. Razvijanje dubljih odnosa s vlastitom djecom, ako ju imate također je nešto u čemu ćete imati uspjeha tijekom 2012. 

POSAO: Oprez u financijama preporučuje se Rakovima tijekom cijele godine, iako će sam početak izgledati prilično optimistično. No, kako se ne bi razmahalo trošenje bez računice, treba razmišljati dugoročno. Drugi dio godine bit će povoljniji za karijeru, koju možete prelomiti sredinom godine i otići u novom, uzbudljivom i financijski isplativijem smjeru.

LJUBAV: Kompromisi i prilagođavanje trebali bi biti zaštitni znak vašeg ljubavnog života tijekom većeg dijela godine, jer neće vam baš cvjetati ruže u vezi i privatnom životu. Previše vremena s prijateljima odrazit će se na odnose u kući, stoga pažljivije balansirajte kako ne biste povrijedili drage osobe.

ZDRAVLJE: Ova će godina biti prilično dobra za najveći broj Rakova, jer će biti u dobroj kondiciji, a bolesti će ih u pravilu zaobilaziti, osim kakve blaže sezonske prehlade ili gripe.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:38:51
Novi komentar
nužno
nužno