« Knjiga
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
POEZIJA

Večer urbane poezije u Medici

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na Večer urbane poezije u četvrtak, 07.04.2022. od 20.00 u Infoshop knjižnica Pippilotta, Pierottijeva 11

Večer urbane poezije
Večer urbane poezije (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

Večer urbane poezije

Sprema nam se još jedno druženje! Tko god želi podijeliti emocije, dušu, energiju i stati pred mikrofon, reći što mu je na duši neka dođe u toplo okruženje u kojem je svima dozvoljeno izražavati sebe dokle god ne ugrožavaju druge. Možda nam i uspije kao prošli put završiti večer u deliriju kreativnosti. Dođite i vidite hoće li nam uspjeti doći do sedmog transcendentalnog stupnja kreativnost!

Voditelj večeri : Neven Aljinović Tot (autor filmova Izgubljeni 3,2,1)

*Šank u klubu Attack biti će otovoren od 19:30h

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.

Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.

Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb - Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.

22.03.2022. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno