« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

'Večer s Cohenom' na ljetnoj terasi Boogalooa

Osim Klovićevih dvora, Kazališta Kerempuh, Rijeke i dva puta Saxa, taj je koncept s uspjehom bio izveden i koncerti u Sarajevu i Mostaru

Uz pratnju Ivana Kapeca
Uz pratnju Ivana Kapeca (Arhiva)
Više o

Maja Posavec

,

Ivan Kapec

Ljetna terasa zagrebačkog kluba Boogaloo ugostit će 31. kolovoza 'Večer s Cohenom', svojevrsni hommage Maje Posavec i Ivana Kapeca tom proslavljenom kanadskom 'umjetniku ljubavi i smrti'.

Nije riječ o uobičajenom koncertu, već više interpretaciji Cohena, u velikoj mjeri inspiriranoj albumom "Famous Blue Raincoat" Cohenovog koncertnog back vokala Jennifer Warnes koja je 1987. obradila njegove pjesme.

Osim Klovićevih dvora, Kazališta Kerempuh, Rijeke i dva puta Saxa, taj je koncept s uspjehom bio izveden i koncerti u Sarajevu i Mostaru. 

"Maja i Ivan, ovaj put uz pomoć cijelog benda, interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove, a posebnu notu daju Majini recitali Cohenovih pjesama na hrvatskom", najavljeno je.

Koncert  je sjedećeg karaktera, a na ulazu na dan koncerta će se beskontaktnim digitalnim toplomjerom mjeriti temperature posjetiteljima uz obaveznu dezinfekciju ruku.

27.08.2020. 12:31:00
Novi komentar
nužno
nužno