« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Večer Novog vala uz koncert Denis & Denis

U sklopu večeri posvećenoj Novom valu nastupiti riječeke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom

Denis & Denis
Denis & Denis (Arhiva)
Više o

Novi val

,

Denis & Denis

Sada pratim ritam tvoj..." pjevala je Marina Perazić davne 1984. godine. To su bile godine obilježene novim valom, zvucima syntheva, ekstravagantnim modnim izričajima i naravno hitovima koje su objavljivali Denis & Denis.

U petak 04. 09. će u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu u sklopu večeri posvećenoj Novom valu nastupiti riječeke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom!

Denis & Denis su osnovali 1982. godine, a njihov prvi album "Čuvaj se!" spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila 80te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput "Program tvog kompjutera", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", "Oaza snova", "Čuvaj se", "Dio refrena",... Sada ćemo imati priliku i uživo tulumariti na njihove zarazne  bezvremenske elektro pop hitove.

Prije i nakon koncerta će Tomi Phantasma i Robi vrtiti audio video hitove novog vala, new wavea, synth popa, popa osamesetih sa projekcijom na velikom platnu.

Program će započeti u 20 sati a koncert Denis & Denis u započeti 21 sat. Najavlejne su i akcijske cijene bambusa, gemišta, piva, gin tonica pelina i medice.Cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji te 60 kn na dan koncerta. Pretprodajna ulaznica: Entrio - www.entrio.hr.

31.08.2020. 09:30:00
Novi komentar
nužno
nužno