« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Večer ‘malih’ bendova

Gretta
Gretta
Više o

Gatuzo

,

gretta

,

voodoo lizards

,

Boogaloo

Ove su se godine promotori, diskografi i vlasnici klubova počeli brinuti za rokersku nejačad na kojima bi, za koju godinu, trebala počivati hrvatska urbana scena. Velika rock eksplozija, naziv je koncerta koji bi trebao profilirati neka nova imena domaćeg rocka. Domaćin je zagrebački klub Boogaloo, a termin subota, 29. ožujka.

Najzvučnije ime među ‘uzvanicima’ svakako je Gatuzo, eksplozivan dvočlani sastav, koji već mjesecima vrlo upečatljivo promovira svoj prvijenac ‘Noge/ruke/glave’, objavljen u ediciji Dancing Beara. Posebno se pamti njihov nastup u klubu Gjuro 2, gdje je održana središnja promocija albuma.

U Boogaloou će nastupiti i Gretta, melodičan zagrebački rock-kvartet, koji iza sebe ima već dva objavljena  singla, ‘Dugo’ i ‘Sami’, a najavljuju i skorašnji izlazak prvog albuma. Uz Gatuzo i Grettu, na Velikoj će rock eksploziji zasvirati i Dosh Lee, energičan funk-punk sastav, čije demo snimke već odavno kruže Zagrebom. U Boogaloou će promovirati svoj prvi maksi-singl ‘Čudo’.

Sutra će, uz nabrojane, nastupiti i varaždinska grupa Voodoo Lizards, koja se predstavlja kao ‘profiliran i snažan rock-četverac’. Ulaz u Boogaloo koštat će 30 kuna. 

Piše: Piše: Marko Podrug
28.03.2008. 02:34:07
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SOUNDBRINGER
    30.03.2010. 13:04
    Mi ismo isto bend koji operira po demo sceni citav niz godina i trazi komadic medijskog neba pa ako ima sanse za neke najave koncerata i drugih događanja bilo bi nam drago na suradnji

    POZDRAV
Novi komentar
nužno
nužno