« Putovanja
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
PLATIVA TIŠINA

Uživajte u miru na iznajmljenom otoku, ima i povoljnih ponuda

Dosta vam je prenatrpanih plaža i buke koju stvaraju turisti? Na ovim otocima možete uživati u miru!

Otok
Otok (Shutterstock)
Više o

otoci

,

godišnji odmor

,

iznajmljivači

,

mrtvorođenče

Volite tišinu, mir i samoću? Unajmite si otok. Online izdanje britanskog Timesa prikupio je informacije o najrazličitijim otocima diljem svijeta koje je moguće iznajmiti. Postoje ekskluzivne lokacije namijenjene samo onima koji si luksuz mogu i priuštiti, ali i vrlo pristupačne ponude poput otoka Lihou kod Normandije (30 eura na dan po osobi). 

>>Najljepše plaže na svijetu

Bleaker Island (Falklandski Otoci)
Na otoku stanuju brojne životinje (ovce, ptice, tuljani), a mala kućica pruža smještaj za najviše pet osoba uz mogućnost naručivanja hrane. Cijena/noćenje: 42 eura po osobi.

The House in the Sea, Cornwall (Engleska)
Ogromna stijena na kojoj se nalazi malo, lijepo uređeno imanje za dvoje. Otočić je s kopnom spojen mostom. Cijena/noćenje: 250 eura za dvoje.

Coconut Island (Indija)
Nalazi se na području poznatom po plantažama manga i kokosa. Kućica na otoku je najudobnija u dvoje, a po želji je moguće dogovoriti i poslugu. Cijena/noćenje: 95 eura za dvoje.

Forsyth Island, (Novi Zeland)
Prostire se na 706 hektara, a na najvišoj točki se nalazi luksuzna vila veličine od 240 kvadrata za maksimalno osam ljudi. Cijena/noćenje: 1000 eura ukupno.

>>5 najfascinantnijih otoka

Otok Pločica (Hrvatska)
Nalazi se između Hvara i Korčule, a jedina građevina na otoku je svjetionik za maksimalno 14 ljudi. Glavna atrakcija niskog i ravnog otoka je mala pješčana laguna, a podmorje je idealno za ronjenje. Cijena/noćenje: 1289 eura ukupno.

Melody Key, Florida (SAD)
Sinonim za luksuz s vilom okruženom palmama, jacuzzijem, bazenom i poslugom. Donedavno se mogao iznajmljivati za 5350 eura dnevno za šest osoba, ali se trenutno nudi na prodaju za 3 milijuna eura.

Lissenung Island Resort (Papua Nova Gvineja)
Mali raj na zemlji i jedna od najatraktivnijih lokacija za ronjenje. Otok ima samo četiri bungalova, koji nisu luksuzno uređeni, ali imaju sve što treba za odmor. Cijena/noćenje: 64 eura po osobi. 

01.09.2010. 10:00:00
Novi komentar
nužno
nužno