« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
SAZNAJEMO

Uz Reebok Forever Floatride Energy tenisice, trčanje više nikada neće biti isto

Lagana pjena na đonu te gornji, prozračni, mrežasti dio, spoj su idealnog balansa uz koji ćete svoje trkačke sposobnosti podići na još višu razinu

Nova generacija trkačkih tenisica
Nova generacija trkačkih tenisica (Reebok)
Više o

tenisice

,

Reebok

,

Reebok Forever Floatride Energy

Reebok vas poziva da iskusite trčanje uz njihove nove Reebok Forever Floatride Energy tenisice uz koje ćete i uz intenzivni trening doživjeti lakoću koraka i potpuni povrat energije.

Svjetski poznati fitness i lifestyle brend, Reebok, garantira vam poseban doživljaj uz novu generaciju trkačkih tenisica po cijenama prilagođenima svakom džepu.

Elegantan i moćan izgled izvana ne zaostaje niti za najboljim unutarnjim karakteristikama tenisica. Naime, u središnjom dijelu đona, nalazi se najnovija Floatride Energy pjena koja svakom trkaču pruža maksimalnu udobnost i najbolje rezultate, jer upravo je ona "kriva" za potpuni oporavak i povrat energije tijekom trkačkih aktivnosti.

Lagana pjena na đonu te gornji, prozračni, mrežasti dio, spoj su idealnog balansa uz koji ćete svoje trkačke sposobnosti podići na još višu razinu.

Scott Daley, generalni direktor Running proizvoda u Reeboku, s velikim je oduševljenjem najavio Reebok Forever Floatride Energy tenisice kao novu generaciju tenisica i novi revolucionarni korak Reeboka. Zbog navedenih performansa, vjeruje da će Reebok Forever Floatride Energy tenisice prepoznati svaki atletičar. Osim što se mogu pohvaliti maksimalnim povratom energije, pružaju savršeni dizajn i pristupačnu cijenu. Sve to tvori jedan poseban doživljaj zadovoljstva koji će biti prepoznat od svih trkača diljem svijeta.

Iskusite i vi maksimalno zadovoljstvo i najbolje rezultate uz Reebok Floatride Energy tenisice koje su dostupne u Reebok FitZoni u Arena Centru u Zagrebu te kod Reebokovih maloprodajnih partnera: Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision po cijeni od 749,00 kuna.

Više informacija na https://reebok.hr/floatrideenergy/

11.04.2019. 12:28:00
Novi komentar
nužno
nužno