« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
tajland

Pred kamerama se utopio šef kampanje

Šef kampanje za guvernerku Bankoka utopio se doslovno pred kamerama

Guvernerska kandidatkinja Leena Jangjanya kraj tijela voditelja svoje kampanje
Guvernerska kandidatkinja Leena Jangjanya kraj tijela voditelja svoje kampanje (Reuters)
Više o

Bangkok

,

utapanje

,

Leena Jangjanya

Nevjerojatno bizarna nesreća dogodila se u predizbornoj kampanji za guvernera Bangkoka kada je ideja mlade političarke da se kupanjem u prljavim vodenim kanalima tajlandskog glavnog grada, kojom se htjela skrenuti pozornost na to da siromašni stanovnici nemaju pristup čistoj vodi, završila utapanjem šefa njezine kampanje.

Kandidatkinja Leena Jangjanya rekla je da se 32-godišnji Thirasak Sitanont utopio dok su ona i osoblje njezine kampanje pred novinarima pokazivali kožne osipe koje su dobili kupajući se u prljavoj vodi. Iza njihovih leđa, kolega im se u vodi borio za život.

"Jedan od članova moga osoblja vidio ga je kako u vodi maše i doziva, ali smo mislili da se pretvara jer su dvije televizijske ekipe bile u blizini", rekla je Jangjanya.

"Nakon nekoliko minuta nestao je pod vodom i tada smo shvatili o čemu se radi i pozvali policiju, ali bilo je prekasno", dodala je.

Mlada poduzetnica Leena Jangjanya jedna je od 16 kandidata za guvernera provincije Bangkok, koja obuhvaća šire područje tajlandskog glavnog grada. Izgledi za pobjedu su joj i prije ove tragedije bili mizerni. Sada je odlučila da će prekinuti kampanju i pobrinuti se za Thirasakovu udovicu koja je u sedmom mjesecu trudnoće. (HINA)

25.09.2008. 14:20:30
Novi komentar
nužno
nužno