« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PARTIJANA

Usred Zagreba niču 'red light district' i 'coffee shop'!

Trippin je novi klupski program koji je svoju testnu fazu doživio (i preživio!) u baru zagrebačkog Lemona kroz četiri srijede tijekom mjeseca svibnja

Dašak Amsterdama u Zagrebu
Dašak Amsterdama u Zagrebu (Trippin)
Više o

Lemon Club

,

Trippin To Amsterdam

Zagreb bi uskoro mogao, baš poput Amsterdama, dobiti svoju četvrt crvenih prozora a nedaleko nje i prvi pravi Coffee Shop. Oboje u konačnici ima istu svrhu - pružiti vrhunsku uslugu i užitak za sva osjetila a kako će Zagrebčani reagirati na ovaj novitet u svome gradu možete provjeriti 22.10. kada će Lemon Bar&Club ugostiti party pod nazivom Trippin To Amsterdam.

U Lemonu će se te noći naći 'Red Light District' s atraktivnim djevojkama u crveno obojenim prozorima kao i Coffee Shop koji će gostima podijeliti nargile. Glazbu će birati DJ Kosta Radman, rezident DJ kluba Papaya, koji se upravo vratio s Amsterdam Dance Festivala te je spreman da atmosferu grada crvenih svjetala prenese u Zagreb! Kako je prvi Trippin To Amsterdam party izgledao možete pogledati na linku!

Trippin je novi klupski program koji je svoju testnu fazu doživio (i preživio!) u baru zagrebačkog Lemona kroz četiri srijede tijekom mjeseca svibnja te si na taj način osigurao dom kroz sezonu 2014/15.

Bazira se na tematskim partijima koji će iz srijede u srijedu, uz pomoć dekoracija, performansa i interaktivnog sadržaja, voditi posjetitelje kroz manje ili više fiktivne destinacije. Istovremeno, za DJ pultom će se izmjenjivati provjereni DJ-i, rezidenti zrćanskih klubova, Kosta Radman (Papaya Club), Aldo Morro (Noa Beach Club) te Matroda (Aquarius Club Zrće) koji je ujedno i polovica sve popularnijeg house dvojca Drop Dopers. 

20.10.2014. 09:37:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Profesorica Zeljka
    30.10.2014. 11:39
    Osim kaj su zagrePcani, a ne zagreBcani.
    Pravopis je kriminalan.
Novi komentar
nužno
nužno