« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
CTF! CRO

Najpoznatiji zagrebački bass program počinje novu sezonu 18.10.

Audio InFunktion i Mr. Mehikano iz BiH uz rezidente Yesha i DMT-a gosti su zagrebačkog Sirupa 18. listopada

Chew The Fat! Croatia otvara sezonu
Chew The Fat! Croatia otvara sezonu (CTF)
Više o

Sirup

,

Chew The Fat Croatia

Bez pretjeranog duljenja oko povratka sezone u Zagreb, Chew The Fat! Croatia ekipa se s jeseni vraća u metropolu i obećava još jednu seriju bass partyja. Jedan od najpoznatijih bass programa u Zagrebu udara temelje novoj sezoni u subotu 18. listopada uz gostovanja dvojca Audio InFunktion i Mr. Mehikano iz BiH, te rezidente programa Yesh i DMT.

Ovog puta lokacija je zagrebački klub Sirup koji je nakon ljetnog preuređenja otvorio vrata još jednoj zagrebačkoj klupskoj akciji. CTF! Cro osigurava da taj prostor ispunjavaju drum'n'bass, bass house, garage i trap. Ulaznica je 25 kuna do 00:30, 35 kuna nakon. Početak je u 23 sata.

DJ, producent, zvučni dizajner, radijski voditelj, promoter, Audio InFunktion je osoba koju je teško svrstati u neki okvir. S remixevima za Gang Of Four, Frenkija, s DJ nastupima u klubovima po Europi, na festivalima kao što su Sonar i Terraneo, Audio InFunktion uspješno pliva između old school i modernih ritmova. Mr. Mehikano ima svoje prste u sarajevskoj klupskoj večeri Mucha Lucha i predano radi na promoviranju raznih žanrova glazbe, od breakbeata, dubstepa, pa do kvalitetne bass glazbe.

Oci Chew The Fat!Croatia programa Yesh i DMT, nakon burnog ljeta i nastupanja po obali i kontinentu, nagovijestit će sezonu dobre bassčine i znojenja po klubovima ove subote zajedno s neizostavnim dijelom ekipe MC Tone Tuorom i  VJ -polygonom zaduženim za vizuale.

CTF! Cro otvorenje sezone je ujedno i zagrijavanje za veliki TOF event 12. prosinca u Pogonu Jedinstvo na koji u goste dolazi jedno od najznačajnijih d'n'b imena današnjice, britanski DJ, producent i BBC-ev radijski voditelj Friction uz jaka lokalna imena

15.10.2014. 17:19:00
Novi komentar
nužno
nužno