« Zdravlje
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
PROMO

Uspostavite kontrolu nad tjelesnom težinom

Brz, jednostavan za pripremu te djelotvoran Amway Nutrilite™ Appetite Controller već nakon prvog korištenja, smanjuje apetit i čini mršavljenje sretnim iskustvom!

Prirodna kontrola apetita
Prirodna kontrola apetita (Amway)
Više o

Amway

,

Nutrilite

Užurbani način života i pretjerana žudnja za hranom otežava planove mršavljenja za koje je potrebna iznimna disciplina. Tako je lako podleći iskušenju i prejesti se, no zahvaljujući NUTRILITETM Appetite Controlleru, sada je moguće uspostaviti kontrolu nad apetitom i boriti se protiv povećane potrebe hranom.

Amway NUTRILITETM Appetite Controller je uzbudljiv novi proizvod i koristi se kao dodatak prehrani. Smanjuje apetit tako da ograničava veličinu obroka i pruža osjećaj sitosti. Kontrolom nad apetitom, lakše se kontrolira i tjelesna težina, što znači da je omogućeno uživanje u hrani, ali uz manje obroke.

Tajna sredstva za kontrolu apetita je u jedinstvenom prirodnom sastojku, ekstraktu glukomanana, koji se dobiva iz korijena biljke Konjac. Glukomanan je prirodno dijetalno vlakno koje privlači vodu i pretvara se u gel u želucu. Gel koji nastaje puni prostor želuca i stvara osjećaj sitosti. Osim toga, sadrži prirodno dobiveni ekstrakt crne bazge koja proizvodu daje lijepu ljubičastu boju. Oba sastojka uzgojena su na NutriCertTM certificiranim bio održivim farmama. Proizvod ne sadrži umjetna sladila, boju, aromu ili konzervanse te nema okus, pa ga se može miješati i s vodom, ali i sa sokom.

Sredstvo za kontrolu apetita preporučuje se muškarcima i ženama koji:

  • žele izgubiti tjelesnu težinu, ali im je teško ograničiti veličinu obroka,

  • se teško bore s potrebom za prejedanjem, te

  • žele imati kontrolu nad svojom tjelesnom težinom i unosom kalorija.

Proizvod se preporučuje svima koji primjenjuju bodykey by NUTRILITETM program kontrole tjelesne težine i/ili koriste druge bodykey proizvode.

Sredstvo za kontrolu apetita dolazi pakirano u praktičnim paketićima dostatnim za jedan obrok, što olakšava pripremu i konzumaciju. Amway NUTRILITETM Appetite Controller miješa se s 250 ml vode ili soka, konzumira se odmah nakon pripreme, a preporučeno je konzumirati 3 porcije dnevno, 30 minuta prije svakog glavnog obroka. Konzumira se samo s tekućinom, a ne s hranom. Prilikom korištenja treba konzumirati dovoljno tekućine jer postoji rizik od gušenja kod osoba s poteškoćama gutanja. Za optimalne rezultate i izbjegavanje rizika od gušenja ili neugodnog gutanja, potrebno je koristiti proizvod samo prema uputama na pakiranju.

Amway NutriliteTM proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

CIJENA: NUTRILITETM Appetite Controllera za pakiranje od 30 kom - 383,50 HRK

09.08.2017. 13:45:00
Novi komentar
nužno
nužno