« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Aquarius Records

Uspješne koncertne promocije Marka Tolje i Detoura

Uživanje uz swing glazbu pretvorilo se u fenomenalan provod na promociji albuma "TV"

Više o

Aquarius Records

,

Detour

,

klub aquarius

,

Marko Tolja

Marko Tolja sinoć je za odabranu publiku u Hemingway baru odsvirao polusatni repertoar pjesama s novog albuma "Vrijeme briše istinu". Između ostalog otpjevao je "Pjesme putuju", "Sama si i ti'' i "Vrijeme briše istinu".

Marko Tolja je mlad i talentiran glazbenik kojeg ste mogli upoznati kroz 3. sezonu showa "Zvijezde pjevaju", nastupima na Dori, Runjićevim večerima...

Svojim posebnim načinom interpretacije glazbe iz domene swing-jazza Marko je podjednakim žarom osvojio srca publike, kritike i glazbenika (dobitnik je nagrade Porin 2008. godine u kategoriji novi izvođač).

Ulazak na velika vrata glazbene scene Marko je ostvario prije dvije godine objavom debitantskog albuma "Stare dobre stvari".

Među probranom publikom našli su se i Markovi kolege glazbenici - Marija Husar, Ivana Kindl, Žanamari Lalić, ali i osobe iz javnog života: supružnici Merlić/Ogresta, Nevena Rendelli, Petra Nižetić, Ida Prester i mnogi drugi.

U jednom trenutku svi okupljeni su se toliko opustili da je Markova bijela košulja dobila pozamašnu fleku. Za fleku je zaslužna ekipa "Hrvatske uživo". Očito je da dobar provod nije izostao.

Kasnije se velika većina istih gostiju preselila u klub Aquarius gdje ih je dočekao Detour i petstotinjak rasplesanih duša. Grupa Detour je koncertnu svirku otpočela projekcijom programa s internet stranice www.detour.tv.

Svi oni koji nisu mogli prisustvovati koncertu imali su priliku na službenoj stranici benda pratiti live stream.

Ova praksa bi se trebala nastaviti i na predstojećim koncertima grupe (Šibenik i Biograd na Moru). Grupa predvođena pjevačicom Majom Posavec otpjevala je čak 21 pjesmu, od kojih je s novog albuma bilo njih šest: "Prijatelj", "Kroz tebe se vidi", "Gledano sa strane", "Od vrha do dna", "Odluka" i "Space3p". Veselo društvo iz kluba Aquarius razišlo se tek dugo iza ponoći.

26.11.2009. 14:00:38
Novi komentar
nužno
nužno