« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
VELIKI BOŽIĆNI KONCERT

Urban & Four sljedeće srijede u Hypo centru

Zagrebački koncerti Damira Urbana & Four u prosincu već su postali tradicija, a osim nove adrese novost je da će ove godine dio repertoara birati i sami obožavatelji

Urban & 4
Urban & 4 (Damir Urban & Four)
Više o

zagreb-info

,

hypo centar

,

Damir Urban & Four

,

veliki Božićni koncert

Tvornica kulture u Hypo centru organizira veliki Božićni koncert na kojem će nastupiti renomirano ime hrvatske glazbene scene - Damir Urban. Poznati riječki kantautor jedna je od ključnih figura hrvatske glazbene scene. Kroz rad sa svojim prvim i kultnim bendom Laufer, te zahvaljujući samostalnim albumima s grupom The Four postao je etablirano glazbeno ime i umjetnik karakterističnog glazbenog izričaja.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Damir Urban, bivši frontmen Laufera, višestruki dobitnik nagrade Porin, poznat je i svima onima koji ne prate njegove koncerte i diskografiju. Pjesme "Astronaut", "Nebo", „Odlučio sam da te volim", „Mjesto za mene" i mnoge druge pjesme izdvajaju ovog riječkog glazbenika kao osobu s iznimnim osjećajem za stvaranje kvalitetne urbane rock glazbe. Kako bi posjetitelji ovogodišnjeg Božićnog koncerta znali što ih očekuje na zajedničkom koncertnom susretu Damir Urban najavljuje što priprema za 22.12. u Hypo centru:  

'Nakon već tradicionalnih koncerata u Tvornici, ove smo se godine, u suradnji s ekipom iz Tvornice, odlučili na malo preseljenje u Dvoranu Kornati, u Hypo centru. prošle smo godine, zbog komocije i boljih uvjeta za publiku i nas same, radili dva koncerta, ali ove godine ćemo odlične uvjete potražiti na toj novoj lokaciji. Iskreno, možda najveći razlog za to je taj što i bend i ja volimo promjene i izazove, pa će nam promjena lokacije koncerta sigurno biti dodatna motivacija i inspiracija. Nadam se da će goditi i nama i publici.

Još jedna novina ove godine je da će i publika sudjelovati u sastavljanju liste pjesama koje ćemo svirati. Naime, obično set listu sastavljamo na licu mjesta, pokušavamo uhvatiti atmorsferu i prilagoditi svirku i publici i prostoru, ali ove godine ćemo ipak neke stvari unaprijed dogovoriti. Poslušat ćemo želje fanova, koji će ovih dana na fejsu moći odabrati barem dio pjesama koje ćemo izvesti.

Nakon albuma 'Hello', te nakon koncerata koji su potom uslijedili, izdali smo i svoj prvi live album 'No mix!No sex!', ali i počeli raditi na novim pjesmama. Osim toga, radimo i na nekim novim projektima koji dijelom izlaze iz rock okvira, a često i izvan okvira samog benda, što naravno pozitivno utječe na nas same, ali i na naš zajednički rad i stvaralaštvo.

Ipak, zadnjih dana je i to palo u drugi plan, jer su nam se trema i iščekivanje uvukli pod kožu, i sve je usmjereno na koncert 22. prosinca. Nadamo se da ćemo na tom koncertu uspjeti prenijeti publici sve emocije i dati najbolje od sebe, i na taj se način zahvaliti na podršci i strpljenju koje publika za nas ima.'

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u Tvornici kulture po cijeni od 75 kn u pretprodaji te od 90 kn na dan koncerta. U Eventimu karte u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 85 kn u pretprodaji te na dan koncerta po cijeni od 105 kn.

16.12.2010. 11:30:00
Novi komentar
nužno
nužno