« Zdravlje
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
zdravlje za sve

Uniqa probudila svijest Zagrepčana o zdravlju

Kamion zdravlja besplatno je provjeravao zdravstveno stanje u većim hrvatskim gradovima

(Infopunkt)
Više o

besplatni pregledi

,

Uniqa Vital Truck

,

kamion zdravlja

Zagrepčani su prošli tjedan mogli besplatno testirati svoje zdravlje u sklopu akcije Uniqa osiguranja  „Probudite svijest o zdravlju". Odaziv građana bio je odličan, a Uniqa za sljedeću godinu najavljuje akciju u svim većim gradovima Hrvatske.

- Uniqa Vital Truck doveli smo u Zagreb, a već sljedeće godine obići ćemo sve veće gradove Hrvatske. Ovaj „kamion zdravlja" je naša pokretna zdravstvena stanica ili mobilna ambulanta koja je opremljena najsuvremenijim računalnim uređajima, sa timom liječnika, trenera i asistenata, gdje naši sugrađani mogu besplatno testirati svoje zdravlje, - rekla je Saša Krbavac, predsjednica Uprave Uniqa osiguranja.

U Uniqa osiguranju su zadovoljni odazivom građana. Akciju smatraju uspješnom.

- Vidite da nas vrijeme baš ne služi ova dva dana. Kiša je neprestano padala, ali redovi pred kamionom zdravlja, na Trgu bana Jelačića i jarunskom jezeru, svjedočili su o velikom interesu građana, - rekla je Krbavac.

U više od 30 prodajnih ureda diljem zemlje 299 djelatnika hrvatske članice Grupe brine o 30.000 klijenata.

UNIQA  u svojoj ponudi ima sve vrste osiguranja, koja idu ukorak s potrebama i trendovima tržišta, a namijenjena su osiguranju fizičkih osoba te malih i srednjih poduzeća. Cilj  je   visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, koja idu u korak s potrebama tržišta, postaviti visoke standarde na tržištu osiguranja, stavljajući u prvi plan potrebe klijenata.

- Mi smo evo dokazali da osiguravajuća društva ne moraju biti dosadna i da financijske institucije ne moraju nužno biti krute. Na ovaj način dokazujemo i na jedan stvarno interesantan način prikazujemo inovativnost i kreativnost u proizvodima i uslugama osiguranja, - zaključila je Krbavac.

 



30.10.2009. 09:54:51
Novi komentar
nužno
nužno