« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
ODLIČAN PROVOD

Ulaznice za Edu Maajku i Bolesnu Braću puštene u prodaju

Svi koji iščekuju početak prodaje ulaznica za velike koncerte Ede Maajke i Bolesne braće s bendom, danas dolaze na svoje

Edo Maajka
Više o

Edo Maajka

,

ulaznice

,

prodaja

,

lokalni pljuskovi

Ulaznice su u prodaji na više zagrebačkih lokacija, a to su Profil Megastore, Rockmark, Dancing bear, Aquarius shopovi, Sirius, No sikiriki, Boogaloo. Za ulaznicu je potrebno izdvojiti 60 kn, a prvih deset fanova na svakom prodajnom mjestu ostvaruje pravo na 25% popusta!

Edo Maajka i izvrstan bend koji su zaslužni za odličnu svirku na njegovom posljednjem  album Spomen ploča, najavili su veliki koncert 1. listopada u zagrebačkom klubu Boogaloo.  Publika će moći uživati u starim hitovima u sasvim novom aranžmanu pa će tako Prži se srce moje, Ona je bomba, No sikiriki, no i mnoge druge pjesme zasigurno usijati atmosferu. Uz Edu će naravno nastupiti i Frenkie što znači da će fanovi i dalje moći slušati svoje omiljene MC-e na istoj pozornici.

Bolesna braća isto tako nastupaju  live s bendom, 15. listopada u Aquariusu. S albuma Veliki umovi 21. stoljeća lansirani su hitovi Stari repper, Mali majmun čita ft Kristijan Beluhan i Utjeha kod Đurđe, a slična se prognoza sprema preostalim pjesmama na albumu zato ne propustite odličan groove i mnogo dobre zabave u novom glazbenom ozračju. Svoje ulaznice za dva najjača koncerta u listopadu kupite u DIRTY OLD SHOP-u, PROFIL MEGASTORE-u, DANCING BEAR-u, AQUARIUS shopovima, SIRIUS-u, BOOGALOO-u, ROCKMARKU, AQUARIUSU i u NO SIKIRIKI.

Za prvih deset obožavatelja na svakom prodajnom mjestu spreman je popust od 25%, a za sve one koji će ulaznice za oba koncerta kupiti kasnije pripremljeni su paketi po cijeni od 100 kuna. Ali nisu zaboravljeni niti ljubitelji adrenalina; svi koji će čekati zadnji trenutak za kupnju ulaznice, na dan koncerta će morati izdvojiti 80 kn.

14.09.2010. 15:34:08
Novi komentar
nužno
nužno