« Zagreb
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
SJAJNO!

Uključite Mjesto za mene

Hrabri telefon u partnerstvu sa Centrom iLab organizira besplatne grupne radionice za braću i sestre djece s teškoćama u razvoju – „Mjesto za mene“!

Hrabri telefon
Hrabri telefon (Arhiva)
Više o

Hrabri telefon

,

Mjesto za mene

Hrabri telefon u partnerstvu sa Centrom iLab organizira besplatne grupne radionice za braću i sestre djece s teškoćama u razvoju - „Mjesto za mene"!

Grupne radionice namijenjene su djeci od 7 do 10 godina.

U grupnim radionicama se djeci kroz igru i kreativne tehnike pomaže da bolje razumiju svoju obiteljsku situaciju, da izraze svoje osjećaje te dobiju podršku vršnjaka sa sličnim iskustvom. Radionice će se održavati jednom tjedno po sat vremena, a sveukupno će se održati 10 susreta. Radionice će voditi stručnjaci mentalnog zdravlja u iskustvu rada sa djecom.

Radionice bi započele u travnju, a točan dan i vrijeme će se dogovoriti prema preferencijama većine roditelja i mogućnostima slobodnog prostora.

Mjesto održavanja je Centar iLab, na adresi Maksimirska 94, III kat (lift). Radionice će se održavati uz praćenje epidemioloških preporuka.

Budući da je broj djece za grupu ograničen, pozivamo vas da svoje mjesto što prije rezervirate, a najkasnije do 18.4.2021. godine.

Za uključivanje i sve informacije možete se obratiti na ivana@hrabritelefon.hr ili na 099 810 6262.

23.03.2021. 10:30:00
Novi komentar
nužno
nužno