« Zagreb
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
?!

"Masovno cijepljenje" počinje u srijedu

Od srijede počinje cijepljenje opće populacije u Zagrebu, a očekuje se da će već prvog dana biti cijepljeno 1.500 građana

Teško se možete baš nazvati masovnim...
Teško se možete baš nazvati masovnim... (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

cijepljenje

,

masovno cijepljenje

Kad je nešto masovno, onda to privlači pažnju, pa je tako stigla i vijest da će se u Zagrebu krenti masovnim cijepljenjem... s 30 tisuća prvih doza?!

Da bi situacija bila još smješnija, to bi trebalo dovoljno za desetak dana, a sljedeće doze ćemo dobiti - kad stignu, "oni se nadaju da će stići...". To smo već čuli toliko puta da se stvarno možemo jedino smijati...

Paviljon 6 na Zagrebačkom velesajmu spreman je za cijepljenje opće populacije, potvrdila je glavna sestra Nastavnog zavoda Andrija Štampar Cecilija Rotim za HTV. Također je objasnila i kako će cijepljenje izgledati.

"Svaka osoba će dobiti termin kada treba doći na cijepljenje stoga molim sugrađane da ne dolaze ranije, nego doslovno pet minuta prije svog termina, kako se ne bi stvorile gužve. Cjepivo je osigurano za sve koji su na listi, koji su potvrdili svoj dolazak. Oni odlaze kod liječnika na trijažni punkt gdje će obaviti kratak intervju, liječnik će uzeti anamnezu da li postoji koja kontraindikacija da se ta osoba cijepi. Nakon toga odlazi kod medicinske sestre na cijepljenje. Sljedeća faza je kada odlazi kod našeg administrativnog osoblja gdje dobiva potvrdu da je cijepljena i nakon toga osoba odlazi na opservaciju koja traje 15 ili 30 minuta", objasnila je Rotim.

04.04.2021. 18:57:00
Novi komentar
nužno
nužno