« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Udruga navijača Dinama najavljuje akciju za Maksimir

BOYSI pozivaju Zagrepčane da svoj glas daju Maksimiru
BOYSI pozivaju Zagrepčane da svoj glas daju Maksimiru

UDRUGA navijača Dinama sljedeći tjedan pokrenut će akciju u kojoj će pozvati sve Zagrepčane, a posebno navijače i simpatizere ‘modrih' da u lipnju na referendumu glasuju za dovršetak odnosno izgradnju novog stadiona u Maksimiru. Iako u Udruzi jučer nisu željeli otkriti detalje tajnovite akcije, njihov predsjednik Ivan Šagoda kaže kako za početak već imaju spreman tekst, koji će u obliku poziva, objaviti u ponedjeljak na webstranicama Bad Blue Boysa.

Šagoda kaže kako se navijači zbog derutnosti objekta ne osjećaju ugodno na maksimirskom stadionu, no dodaje kako zbog niza značajnih povijesnih događaja vezanih uz stadion njega treba dovršiti, odnosno na njegovom mjestu izgraditi novi i primjereniji objekt. - 2008. godina je, a Dinamo još nema pravi stadion. Mi smo protiv gradnje stadiona na Kajzerici jer je uz lokaciju Maksimir vezana duga tradicija. Ja ne mogu nikoga prisiliti da glasa za našu opciju, ali mi smo za Maksimir - rekao je Šagoda.

Prema informacijama iz Dinama, Boysi će imati punu podršku i od kluba čiji je također stav da bi stadion trebao biti u Maksimiru. Siniša Jagodić, član Uprave za komunikacije, kaže kako je postojeći stadion u Maksimiru više od stadiona.

- Mi, nažalost, nismo involvirani u rad Povjerenstva za izgradnju stadiona tako da doista ne baratamo pouzdanim informacijama oko alternativne lokacije. No, bez obzira na to, Zagreb i Hrvatska moraju dobiti jedan reprezentativni stadion, a mi mislimo da bi on trebao biti u Maksimiru - rekao je Jagodić za Jutarnji list. 


Piše: MEX
11.01.2008. 19:32:00
Novi komentar
nužno
nužno