« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
HLADNE GLAVE

Udruga mljekara poziva na prihvaćanje kompromisa

Smatramo da su nam u ovome trenutku potrebne hladne glave za rješavanje problema kao i maksimum u razumijevanja na svim stranama, priopćeno je

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Željko Mužević/EPEHA/Cropix)
Više o

prosvjed seljaka

,

udruga mljekara

,

kompromis

Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka priopćio je večeras, vezano za prosvjede poljoprivrednika, kako razumije sve demokratske načine iskazivanja i ukazivanja na probleme u poljoprivredi, no pozvao je "sve da prihvate kompromisno rješenje Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja o isplati poticaja, sukladno dogovorima od 26. veljače 2010. godine".

"U vezi s dosadašnjim razvojem događaja u poljoprivredi, vezano za prosvjede koji su se dogodili mimo znanja i inicijative Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka (HSUPM)" udruga mljekara u priopćenju navodi kako "razumije sve demokratske načine iskazivanja i ukazivanja na probleme u poljoprivredi".

"S puno razumijevanja i saznanja o situaciji u kojoj se nalazi poljoprivreda i uvažavanje napora svih institucija u Hrvatskoj da pomogne u prevladavanju problema, Savez se nada i poziva sve da prihvate kompromisno rješenje Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja o isplati poticaja sukladno dogovorima od 26. veljače 2010. godine", ističe se u priopćenju HSUPM-a.

Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka također je najavio kako će sutra u 11 sati održati tiskovnu konferenciju u prostorijama na Gudovačkom sajmu. (hina/metro-portal)

07.03.2010. 00:22:58
Novi komentar
nužno
nužno