« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
VRIJEME STABILNO

Promet na nekim državnim cestama prekinut zbog prosvjeda

U većem dijelu Hrvatske vozi se uz povoljne vremenske uvjete, izvijestio je noćas Hrvatski auto-klub

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Željko Šop/Cropix)
Više o

prosvjed

,

promet

Zbog prosvjeda, prekinut je promet na državnim cestama: D 28 u Velikom Grđevcu, D 43 u Ivanić Gradu, D 45 u Garešnici, D 524 na sjevernoj bjelovarskoj obilaznici u mjestu Letičani, D 1 od Mokrica do Velikog Trgovišća, D 2 na Podravskoj magistrali u mjestima Pitomača, Virovitica, Nova Bukovica, Donje Vratno (obilazak preko Strmca Podravskog), kao i na županijskim cestama: na ŽC u Berku, na ŽC u Bačevcu i Bušetini, te ŽC u mjestu Vukosavljevica.

Na državnim cestama: D 518 Vinkovci-Osijek, na D 7 na obilaznici Đakova, D 34 u Čađavici, D 43 kod Ivanić Grada, te na D 2 u Poljancu kod Ludbrega vozi se naizmjenično.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnoj cesti: D 42 Josipdol-Poljanak u Lici, na županijskim cestama na području Gornjeg Jelenja, lokalnim cestama na području Delnica i Čabra te u zaleđu Novog Vinodolskog.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Pojačan je izlaz teretnih vozila na Bajakovu, a kolona je duga 2 do 3 km. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

07.03.2010. 09:08:07
Novi komentar
nužno
nužno