« Knjiga
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
KNJIGA TJEDNA

U prinčevoj postelji - novi hit roman za vruće ljetne dane

Zahvaljujući snažnoj kemiji među likovima - i to ne samo između glavnog junaka i junakinje - u ovoj veseloj, ludoj igri nema ni trenutka dosade, pa je ponesite na plažu i uživajte!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Naklada Neptun)
Više o

ljubavni romani

,

povijesni ljubavni romani

,

U prinčevoj postelji

,

Sabrina Jeffries

Sabrina Jeffries, autorica bestselera, pripremila nam je pravu poslasticu, prvi roman iz vruće serije o tri nestašna polubrata - U prinčevoj postelji. Otac kraljevske krvi odrekao se sve trojice, no oni sklapaju tajni savez koji će im pomoći da ostvare sve svoje želje... uključujući i osvajanje žene svoga života.

Katherine Merivale nada se ozbiljnoj i uglednoj vezi, očekujući da će je zaprositi njezina ljubav iz djetinjstva, što je jedini način da dođe do bogatstva koje je naslijedila. No planove joj ugrožava pojava ozloglašenog Aleca Blacka čiji je zbunjujući pogledi i poljupci obasjani mjesečinom potpuno izluđuju ...

Sjajne autorice, nove zvijezde povijesnih ljubavnih romana u izdanju Naklade Neptun slobodno možemo nazvati suvremenim nasljednicama Jane Austen, čijim su remek-djelima nadahnuti njihovi senzualni romani.

No zahvaljajući činjenici da su pisani dvjestotinjak godina kasnije, stil i riječnik im je suvremen te oslobođen ograničenja koje je slavnoj autorici nametalo ondašnje vrijeme, pa ćete osim u duhovitim i toplim ljubavnim pričama moći uživati i u slobodnijim, vješto i s ukusom opisanim erotičnim prizorima.

U prinčevoj postelji

Kako o romanu kažu u uglednom Publishers Weekly:

"Ljubavni roman smješten u razdoblje  vladavine princa namjesnika Georgea, ispripovijedan iskričavim, energičnim stilom... Zahvaljujući snažnoj kemiji među likovima - i to ne samo između glavnog junaka i junakinje - u ovoj veseloj, ludoj igri nema ni trenutka dosade. Uzajamna privlačnost glavne junakinje i glavnog junaka puna je električnog naboja i zabavno je pratiti kako oboje vješto skrivaju svoje tajne. Ljubitelji povijesnih ljubavnih romana neće moći odoljeti malim slatkim zadovoljstvima kojima obiluje ova priča."

U prinčevoj postelji možete pronaći u svim knjižarama Tisak media i na kioscima Tiska, a možete ga i naručiti izravno od nakladnika Naklade Neptun uz besplatnu dostavu!

Pratite Nakladu Neptun na Facebooku kako bi ostali u tok sa svim novostima, uključili se u nagradne igre i dobili dodatne popuste!

18.06.2015. 12:31:26
Novi komentar
nužno
nužno