« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
TV

U potrazi za, sjajna serija na TLC-u

U potrazi za… pogledajte kako se ujedinjuju obitelji i pronalaze davno izgubljeni prijatelji

Pam Slaton spaja davno izgubljene ...
Pam Slaton spaja davno izgubljene ... (TLC)
Više o

TLC

,

U potrazi za

,

Pam Slaton

U potrazi za je emocijama nabijen serijal koji prati Pam Slaton, majku i doma­ćicu iz New Jeresya, koja se bavi istraživačkom genealogijom i za svoje klijente pronalazi izgubljene voljene osobe.

Priča svakog klijenta je različita, a rezultati Paminih istraživanja su nepredvidljivi i često vrlo emocionalni. U svojem poslu i potragama ima 85% uspjeha, a pridržava se pravila da ne naplaćuje usluge ako njezina potraga ne uspije. U potrazi za... pratite na TLC kanalu petkom od 21 sat.

Kao dijete koje je odraslo bez roditelja, Pam Slaton je prvi doticaj s genealogi­jom imala još u ranoj mladosti pokušavajući dokučiti misterij svoga podrijetla, a kako su godine odmicale - njezin se hobi pretvorio u strast, potom i u uspješan posao. Pam je dosad pomogla tisućama klijenata da dođu u kontakt s izgublje­nim članovima obitelji. O svojim slučajevima Pam je napisala bestseler, a šira publika upoznala ju je u gostovanjima u Oprah Winfrey Showu. Kraljica svjetske televizije toliko je bila impresionirana svojom gošćom da joj je po pokretanju svog televizijskog programa OWN dodijelila vlastitu emisiju U potrazi za... koju sada možete pratiti na TLC-ju.

Najavu U potrazi za ... možete vidjeti OVDJE

Svaka epizoda serije U potrazi za... pravi je emocionalni vrtuljak. Pam Slaton, majka i domaćica iz New Jerseya, zbog svoje dramatične životne priče s lako­ćom uspostavlja emocionalnu vezu sa svojim klijentima dok kreće na nepredvid­ljiv i često trnovit put u potrazi za izgubljenim obiteljima. Serija nam približava istraživačku genealogiju kroz suzama natopljene obiteljske priče. U prvoj epizo­di pogledajte kako Pam pomaže nesretnoj Martie pronaći kćer koju je dala na usvajanje prije 40 godina i upoznajte Efrema koji punih 30 godina nije vidio svoga oca.

U potrazi za... TLC, petkom u 21

 

05.12.2013. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno