« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
TRAŽI SE UBOJICA

U pokušaju pljačke banke ubijen zaštitar Volks banke

U pokušaju pljačke poslovnice Volksbanke u zagrebačkom naselju Dubravi jutros je nepoznati naoružani razbojnik ubio zaštitara banke

Av. Dubrava 159, Volksbank
Av. Dubrava 159, Volksbank (Cropix)
Više o

ubojstvo

,

pljačka banke

,

Dubrava

,

zaštitar

Nepoznati razbojnik naoružan vatrenim oružjem upao je u banku u Aveniji Dubrava 159 jutros oko 8,20 sati. U poslovnici je bilo četvero zaposlenih i zaštitar, koji se prema prvim informacijama bacio na razbojnika, te je došlo do hrvanja u kojemu je pljačkaš ispalio više od jednog hica, izjavila je glasnogovornica zagrebačke policje Jelena Bikić.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla Hitna pomoć no desetak minuta nakon ranjavanja zaštitar Sokol Marića je umro. Napadač je pobjegao i policija za njim traga. Više informacija o jutrošnjem pokušaju pljačke banke i ubojstva zaštitara znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Ubojica je pobjegao s plijenom od nekoliko stotina tisuća kuna. Policija moli građane da joj pomognu u hvatanju bjegunca budući da se u blizini opljačkane banke nalazi tramvajska stanica. Ukoliko ste zamijetili muškarca starog oko 40 godina, visokog 175 centimetara, ispijenog lica, sa šarenom kapom na glavi, možete javiti policiji na broj 192.  (hina/metro-portal)

22.12.2010. 10:25:12
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    22.12.2010. 11:42
    to vam je tako kad imate retardirane zakone koji štite kriminalce... inače bi zaštitar prvo pucao i ostao vjerojatno živ :-P
  2. avatar
    ZaradiOnline
    22.12.2010. 12:27
    pa da donhuangenaro zakoni štite kriminalne banke
Novi komentar
nužno
nužno