« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
Dancing bear

U očekivanju novog albuma benda My Buddy Moose

01. ožujka izlazi "Wonderfull Feeling of Emptiness"

Više o

dancing bear

,

My Buddy Moose

,

wonderful feeling of emptiness

Gotovo četiri godine nakon objave prvijenca 'My Buddy Moose', koji je prema web portalu muzika.hr jedan od najboljih domaćih albuma protekloga desetljeća, riječki kauboji My Buddy Moose poznati po svojim nesvakidašnje energičnim live nastupima spremni su za objavu novog albuma.

Da su My Buddy Moose biser americane prepoznao je i sam kralj žanra, legenda, uvrnuti kantautor iz Tucsona (Arizona) i lider kultne alter country rock grupe Giant Sand - Howe Gelb, koji se u na novom albumu MBM pojavljuje u ulozi gosta kao gitarist.

Ali, Howe Gelb nije jedina faca koja je odigrala ulogu gosta na ovom dugoočekivanom albumu! Svoj veliki doprinos albumu 'Wonderful Feeling of Emtpiness' dao je i Chris Eckman, frontmen kultne grupe The Walkabouts, član The Strangea, i producent nadolazećeg albuma The Bambi Molestersa, koji je na 5 pjesama odsvirao orgulje.

'Wonderful Feeling of Emptiness' nastajao je dvije godine, sniman je u pulskom studiju Partyzan, miksan u Ljubljani, a svih 12 pjesama u jedinstvenu priču gitarskih dionica, klavijatura, orgulja, šuškalica, mandoline, prekrasnih ženskih vokala (Petra Benčić, Silvia Gaćina i ženska skupina Rivers) ispleo je producentski maestro Edi Cukerić (The Bambi Molesters, Goribor, Hladno pivo, Gustafi...).

Izlazak albuma 'Wonderful Feeling of Emptiness' očekujemo početkom veljače 2010., a odmah potom uslijedit će i njegova koncerta promocija. 

Do 27. 02. možete putem maila i bez naplaćene poštarine po cijeni od svega 100 kuna naručiti novi album 'Wonderful Feeling of Emptiness' + stari album 'My Buddy Moose'!

Dva albuma Vašeg omiljenog benda za 100 kuna!

Mail šaljite na adresu davor.varga@dancingbear.hr. Obavezno naznačite da želite 2 albuma My Buddy Moosea po cijeni od 100kuna. Ostavite ime i prezime, adresu i broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati.

Ako ste fan My Buddy Moose i nemate baš love, ovu priliku ne bi smjeli propustiti.

Ukoliko se ipak odlučite na kupnju novog albuma njegova cijena je 79,00 kuna, ali i dalje ne plaćate poštarinu!

16.02.2010. 15:57:12
Novi komentar
nužno
nužno