« Film
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
FILMSKI ZNALCI, POZOR!

U nedjelju novi FAK-ov filmski kviz

Zabavni kviz u kojem sudjeluje tridesetak ekipa organiziraju kolege iz portala FAK

Ovako to izgleda na kvizu
Ovako to izgleda na kvizu (FAK)
Više o

Studio smijeha

,

FAK

,

Veliki filmski kviz

,

filmski kviz

Ovu nedjelju, 16. studenoga, u Studiju Smijeha u zagrebačkoj Vlaškoj ulici održat će se 10. po redu Veliki filmski kviz u organizaciji filmskog web-portala FAK.hr.

Kviz će započeti u 20 sati, a zbog nepredviđenih okolnosti uobičajenog voditelja Gorana Vugrineca Goca zamijenit će poznati stand-up komičar Marko Petar Orešković. Sve zainteresirane ljubitelje filma, kvizova i zabave molimo da nam se što prije prijave na e-mail adresu info@fak.hr s imenom svoje ekipe. Svaka ekipa mora imati najmanje dva i najviše četiri člana, a za sve koji dosad nisu imali priliku sudjelovati ovim druženjima u organizaciji FAK-ovaca ukratko ćemo predstaviti kakvi će sve izazovi dočekati natjecatelje.

Sveukupno smo pripremili sedam različitih kategorija pitanja. U prvom krugu, naslovljenom Opće znanje - filmovi, natjecatelji će odgovoriti na deset pitanja iz svih područja filmske umjetnosti. Drugi krug, Opće znanje - serije, u centar zanimanje stavit će televizijske serije. Sljedeća tri kruga od natjecatelja će tražiti da prepoznaju filmove na temelju pjesme, fotografije i razgovora. Šesta kategorija zove se Pogodi tko, a ekipe će na temelju hintova morati što prije odgonetnuti o kojoj je važnoj osobi iz svijeta filma riječ. Posljednji krug rezerviran je za veliko finale, u kojem će najbolje dvije ekipe u John Wayne igri snage odmjeriti u brzinskom rešetanju pitanjima s vremenskim ograničenjem, gdje je osim znanja vrlo važna i brzina, ali i nešto malo sreće.

Cijena ulaznica je deset kuna po osobi, a one se mogu kupiti na ulazu u Studio Smijeha. Prijavite se dok još ima nešto mjesta! Čekamo vas u nedjelju u 20 sati.

13.11.2014. 14:04:00
Novi komentar
nužno
nužno