« Putovanja
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SUPER PONUDA!

U Gardaland za samo 219 kuna

Na dan otvaranja Magic Halloweena - 5. listopada - svi gosti su pozvani da oslobodne svoje maštarije i maskiraju se u čudovišta i uđu za samo 10 eura

Maskirani ulazite za samo 10 eura!
Maskirani ulazite za samo 10 eura! (Superputovanja)
Više o

putovanja

,

Gardaland

,

ponuda

,

popust

,

najbolja putovanja

,

5. listopada

,

Magic Halloween

Cijelu godinu odgađate posjet Gardalandu, muče vas vrućine ili loše vrijeme ili ste baš taj vikend zauzeti. Obećali ste djeci posjet zabavnom parku i još ste rekli da će te povesti  njihove najbolje prijatelje? I to sve kao nagradu za odličan uspjeh u školi.  Još malo i biti će novo polugodište, a vi niste održali obeaćnje jer kad sve stavite na papir, malo vam je skupo. EVO PRILIKE, samo nekoliko najbržih dobiva mogućnost posjetiti Gardaland za odličnu cijenu. Predviđa se idealno vrijeme, nit' prevruće, nit' prehladno. Zar trebamo nabrajati još razloga?

Gardaland Magic Halloween je spreman utjerati strah u kosti svim posjetiteljima koji će posjetiti poznati  zabavni park, od 5. listopada, svakog vikenda u mjesecu - sve do Halloween vikenda... Užasavajući ali neizostavan jesenski događaje se vratio: čudovišta, kosturi, zombiji, vampiri, duhovi,  jezivi pauci i šišmiši, čarobnice i zlobni likovi svih vrsta su pozvani u Gardaland kako bi proslavili ovu zastrašujuću prigodu.        

Ali to nije sve! Na dan otvaranja Magic Halloweena - 5. listopada - svi gosti su pozvani da oslobodne svoje maštarije i maskiraju se u čudovišta od glave do pete. Sa svojim bizarnim krinkama oni će uživati ulaz u Gardaland po posebnoj cijeni od 10 eura. Ne postoji ograničenje za kreativne, maskirani moraju doći sa opremljeni sa šeširom ili perikom, monstruoznom šminkom i jednako strašnim odijelom.

Park će, kao i obično, biti ukrašen sa tematskom scenografijom, tipičnim simbolima „noći vještica" kao što su sveprisutne bundeve, klasje, sjenice i divovske paučine koja će biti posvuda . Tu će također biti jezivo groblje koje će prirediti brojna zla iznenađenja za one koji će ga prelaziti. Između više od 40 atrakcija Gardalanda biti će zastrašujučih zvukova i smijeha, odzvanjajuči tako da će svakog proći jeza..a iza svakog ugla, zlonamjerni duhovi će biti spremni za skok kako bi uplašili nepripremljene posjetitelje. 

Strah od čudovišta će biti popraćen i onim uzrokovanim ekstremnim letom Raptorom: jedini krilati rollercoaster u Italiji. Tko zna, dok sjedite na bočnim sjedalima možete naići na strašno čudovište koje će zajedno s vama iskusiti uzbuđenje od pada s 33 metra visine i izbjegavanje brojnih prepreka u posljednjoj sekundi!

Sve ovo za samo 219 kuna? O da :) Požurite na Superputovanja i rezervirajte svoje mjesto za 5. listopada!

BEST TRAVEL - putnička agencija
Radno vrijeme: pon - petak 09 - 17 sati 
Adresa i kontakt:
Zagreb, Ilica 49
Telefon: 01/4817 656  
E-mail: best-travel@zg.t-com.hr  
Web sajt: http://www.besttravel.hr

13.09.2013. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno