« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
KONCERTI

U četvrtak izađite na Široke ulice

Slučajno, namjerno ili jednostavno podsvjesno - mladi zagrebački rokeri „Široke ulice" odabrali su za naziv svojeg prvog albuma „Bijesni Dylan"

Sprema se dobar tulum u Tvornici
Sprema se dobar tulum u Tvornici (Menart)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

mali pogon

,

Široke ulice

,

Bijesni Dylan

Je li zaista potrebno navoditi imena domaćih ili svjetskih glazbenih grupa koje danas iza sebe imaju dvadesetak ili više godina karijera? Pitanje je retoričko. Sva velika imena imaju svoju povijest. I Dylan je nekad bio mlad i morao je ustrajati  dugi niz godina da bi ga publika i kritika počela obožavati.

Slučajno, namjerno ili jednostavno podsvjesno - mladi zagrebački rokeri „Široke ulice" odabrali su za naziv svojeg prvog albuma „Bijesni Dylan", a koliko energično i strastveno doživljavaju svoj glazbeni put pokazat će u punom Malom pogonu Tvornice kulture u četvrtak, 27. studenog!

Borna Ocvirk, Filip Komadina, Ivan Cottiero i Marko Balenović, nedavno su izdali album prvijenac koji će, uz niz drugih pjesama, premijerno izvesti upravo u Tvornici kulture. Velika premijera za mladi bend koji polako, ali sigurno korača do samoga vrha. 

 „Bijesni Dylan" sadržava deset pjesama među kojima su i „Sviraj rani rock'n'roll"„Sve je u redu", i „Sunce je došlo", a svaka je drugačijeg karaktera, zbog čega će koncert u malo pogonu nesumnjivo udovoljiti tankoćutnim glazbenim apetitima. Uživaju nevjerojatnu podršku zagrebačkih fanova, unatoč tome što su tek kročili na put diskografije,  a i tek su recentno započeli s intenzivnim medijskim nastupima.

Ulaznica još uvijek ima, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio te online putem www.entrio.hr. Da uštedite, ulaznice možete kupiti po cijeni od 25 kuna, ali samo do četvrtka kada se penju na 30 kuna.  Za sve one koji još nisu nabavili novi album „Bijesni Dylan" u izdanju Menarta, to će moći napraviti prije, za vrijeme ili nakon koncerta po povoljnijoj cijeni nego li u CD shopovima.

Vrata se otvaraju u 20:30, koncert kreće u 21 sat, a nakon koncerta za sve fanove planirano je druženje s bendom!

25.11.2014. 13:58:00
Novi komentar
nužno
nužno