« Život
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
COOL

Tvorovi okupirali centar Zagreba

U subotu, 10.6., od 10:30 do 13 h u Životinjskom kutku (Vlaška 105) vas čeka edukativno predavanje o tvorovima kao kućnim ljubimcima, te popratna radionica

Tvorovi mogu biti sjajni kućni ljubimci
Tvorovi mogu biti sjajni kućni ljubimci (Životinjski kutak)
Više o

kućni ljubimci

,

predavanje

,

Životinjski kutak

,

tvor

Razmišljate o tvoru kao kućnom ljubimcu? Sviđa nam se kako razmišljate, ali prije odluke imamo još jedan korak koji trebate prijeći. 

U subotu, 10.6., od 10:30 do 13 h u Životinjskom kutku (Vlaška 105) vas čeka edukativno predavanje o tvorovima kao kućnim ljubimcima, te popratna radionica. Dobrodošli su svi oni koji su vlasnici tvorova (skupa sa svojim ljubimcima), kao i oni koji imaju interesa prema ovim životinjama.

Afrički tvorovi sve su češći kućni ljubimci u Hrvatskoj, no za razliku od pasa ili mačaka većina ljudi o tvorovima zna jako malo. Upravo zato Životinjski kutak u suradnji s udrugom Tvorum organizira ovo događanje.

Kakvi su tvorovi ljubimci? Kako brinuti za njih? Kako im olakšati ljetne vrućine? Koliko je važna pravilna prehrana kod tvorova? Sve su to pitanja na koja ćete dobiti odgovor u subotu u Životinjskom kutku.

Nakon edukativnog predavanja čeka vas i radionica u sklopu koje će svi vlasnici tvorova imati priliku svoje ljubimce izvagati, očistiti im uši, izmjeriti razinu glukoze i rezati noktiće.

Kako bismo pokalazali koliko su tvorovi sjajni, atraktivni, mazni i neodoljivi kućni ljubimci, zaputili smo se s Anjom Delić, autoricom bloga Friendly Ferret, i s njena dva tvora u centar Zagreba. Kako je ta avantura završila, pogledajte u videu...

09.06.2017. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno